Home Nieuws Nieuwspagina

Start in januari 2023 met je (Master)opleiding in de Fysiotherapie

21 oktober 2022
Start in januari 2023 met je (Master)opleiding in de Fysiotherapie

Je hoeft niet te wachten tot september voordat je kunt starten met een (Master)opleiding in de  Fysiotherapie! Deze tijd vraagt om flexibel onderwijs dat aansluit op de behoefte van de student en de werkgever. 

Daarom hebben de (Master)opleidingen Manuele Therapie, specialist in de Orofaciale Fysiotherapie en Muskuloskeletale Echografie voor fysiotherapeuten een tweede startmoment in januari.

Als je in januari start, dan rond je je (Master)opleiding in 2,5 jaar af. Voor Manuele Therapie heb je zelfs de mogelijkheid om in 2 jaar af te studeren. Uiteraard is de totale studielast en kwaliteit van de masteropleidingen gelijk aan die van het reguliere driejarige masterprogramma. Door efficiënt, hybride onderwijs met veel persoonlijke begeleiding hebben we ambitieuze, maar studeerbare programma’s voor je ontwikkeld.
Je betrekt je eigen praktijk als bron bij de leerstof. Je werkt samen met mensen van jouw niveau, met dezelfde ambities. Je doet kennis en inzichten op, die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse praktijkwerkzaamheden.

Manuele Therapie en Muskuloskeletale Echografie komen in aanmerking voor het STAP-budget. Hiermee kun je tot € 1.000,- aan subsidie ontvangen voor de gehele opleiding. Lees meer over studeren met het STAP-budget.