Home Nieuws Nieuwspagina

Algemeen fysiotherapeut/Geregistreerd bekkenfysiotherapeut - 36 uur

01 november 2022
Algemeen fysiotherapeut/Geregistreerd bekkenfysiotherapeut - 36 uur

Jij stelt de cliënt altijd centraal! Elke cliënt is voor jou uniek en kan rekenen op jouw zorg en aandacht. Jij biedt mensgerichte zorg op het gebied van jouw expertise. Precies dat is waarom jij op zoek bent naar deze functie!

Binnen Rivas Zorggroep is een team van fysiotherapeuten Rivas breed verantwoordelijk voor de fysiotherapeutische zorg voor onder meer eerstelijns en tweedelijns cliëntenzorg in het Beatrixziekenhuis, Revalidatie & Herstel, dagbehandeling, longstay somatiek en psychogeriatrie op locaties in – en rondom Sliedrecht, Gorinchem en Leerdam.

Wat ga je doen?

Als algemeen fysiotherapeut/ geregistreerd bekkenfysiotherapeut – aangevuld met de specialisatie bekkenfysiotherapie bij kinderen  – onderzoek, behandel en begeleid je cliënten met zowel een algemeen fysiotherapeutische als een bekkenfysiotherapeutische hulpvraag, zowel klinisch als poliklinisch.

Waar ga je werken?

Rivas Zorggroep is een innovatieve ketenorganisatie die kwalitatieve en veilige zorg wil leveren. Rivas heeft als eerste ketenorganisatie wereldwijd het keurmerk van de Joint Commission International (JCI) gekregen voor zowel de verpleeghuiszorg, wijkverpleging en het ziekenhuis. Daarnaast behoort het Beatrixziekenhuis al jaren tot de beste ziekenhuizen van Nederland.

Jij gaat werken in het team van het Beatrixziekenhuis. Ons team heeft een ruim scala aan specialisaties. Tevens zijn er twee geregistreerde bekkenfysiotherapeuten werkzaam waarmee je kunt sparren, overleggen en jezelf verder binnen en rondom jouw vakgebied kunt ontwikkelen.

Daarnaast is er een prettige en dynamische samenwerking met de specialisten en verpleegkundigen van de bekkenfysiotherapeutische domeinen waar je in komt te werken. Denk hierbij aan Urologie, Gynaecologie, Chirurgie, MDL, Kindergeneeskunde, Psychologie en Pedagogisch medewerkers.

Wie ben jij?

 • Je bent zowel algemeen fysiotherapeut als geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Het geniet de voorkeur als je de specialisatie bekkenfysiotherapie bij kinderen hebt afgerond of interesse hebt om deze te volgen.
 • Bekkenfysiotherapeuten i.o. met bovenstaande affiniteit zijn ook van harte welkom om te reageren.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en houdt dit zelfstandig bij.
 • Je hebt een flexibele opstelling en enthousiaste uitstraling.
 • Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair dienstverband.
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en beschikt over een goed zelfreflectief vermogen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

Wat bieden wij?

 • Je verdient een salaris tussen de € 3.115,- en € 4.391- bruto per maand op basis van 36 uur, je krijgt vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december. Beide 8,33%.
 • De functie is ingedeeld in FWG 55. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je tekent een overeenkomst voor 16 - 24 uur in de week. Uren zijn bespreekbaar en starten met opbouw vanaf 8 uur is ook mogelijk.
 • Je tekent een tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao ziekenhuizen, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en eventueel een collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?

Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met Teammanager Vakgroep Fysiotherapie. Tot 7 november is dat Erwin Hollestelle, bereikbaar via 0183 - 644 392. Per 7 november november kun je contact opnemen met Shanna van West via 06 - 511 183 64. Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Oscar Bontje (recruiter) op 06 82 70 61 44.

Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature. Je uploadt daarbij je CV en motivatiebrief.