Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut (i.o) - min 16 uur

15 november 2022
Bekkenfysiotherapeut (i.o) - min 16 uur

In verband met de groei van ons Centrum en de daardoor toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar een Bekkenfysiotherapeut (of i.o) voor minimaal 16 uur per week. Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek met veel ruimte voor eigen initiatief neem dan contact met ons op?

ProMove, bewegen en gezondheid is een  middelgrote fysiotherapiepraktijk met een regiofunctie en aangesloten bij SKF (Stichting Keurmerk Fysiotherapie). Onze praktijk investeert actief in samenwerking, zowel binnen het centrum als daarbuiten in diverse netwerken.

 

Kernwaarden binnen de praktijk zijn:

Persoonlijk, Vertrouwen, Dynamisch, Ondernemen & samenwerken

 

Kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen heeft bij ons prioriteit hetgeen o.a. tot uiting komt in ruime scholingsvergoedingen. Binnen de praktijk werken momenteel 18 fysiotherapeuten. Je werkt dus samen in een gezellig team fysiotherapeuten waarvan merendeel op master niveau zijn opgeleid.  Daarnaast werken er  4 administratieve krachten en een hardlooptrainster / MBVO begeleidster.

 

De hoofdvestigingen van de praktijk zijn gevestigd in Gezondheidscentrum “De Vijver” in Nieuwkoop en sinds 2020 ook in Gezondheidscentrum “De Aar” in Ter Aar. Daarnaast zijn er nog twee dependances, waarvan 1 in Nieuwkoop en 1 in Zevenhoven. Maar ook wordt er samengewerkt met lokale sportscholen, waarin wekelijks een sportspreekuur wordt gehouden.

 

Wij bieden:

- een gezellig team

- prachtige praktijkruimtes

- mono- en multidisciplinaire samenwerking

- een goede beloning & secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Interesse? Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar onderstaand adres en/of emailadres.

 

ProMove, bewegen & gezondheid

Vijverhof 1

2421 VX Nieuwkoop

T: 0172-575261

E: directie@promove.nu