Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut - min 8 uur

21 november 2022
Bekkenfysiotherapeut - min 8 uur

Wij zoeken een Bekkenfysiotherapeut(e) die onze collega Bekkenfysiotherapie komt ondersteunen bij haar werkzaamheden. De wachtlijst voor bekkenfysiotherapie is al langere tijd aanzienlijk lang. We verheugen ons op een enthousiaste en kundige collega die ons hechte, fijne team komt versterken.

Onze bekkenfysiotherapeut maakt gebruik van echo apparatuur, een neurotrac en een flex chair. Je komt te werken in een gezellige middelgrote eerstelijns fysiotherapiepraktijk in een multidisciplinaire omgeving. Het team bestaat uit 4 kundige en fijne collega’s. Onze praktijk is in Uden, een groot dorp met een stadse allure midden in de driehoek Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven. Bereikbaarheid per auto is mede door de A50 uitstekend.


Naast vijf grote behandelkamers, een grote oefenzaal en een sfeervolle wachtkamer hebben wij een gezamenlijke keuken.


Werkplezier staat hoog in het vaandel. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maken het een fijne omgeving om te werken en te groeien als fysiotherapeut. Wij juichen het toe als je je kennis wilt verbreden of verdiepen en dragen dan uiteraard zorg voor de kosten. Je werktijden bepalen we in overleg.


Je werkt onder meer samen met de ergotherapeut, oefen/Cesar therapeut, podotherapeut, diëtiste en een geregistreerde bekkentherapeut. Je belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de patiënt met een tevreden gevoel naar buiten gaat.
Wat breng je mee als je op kennismaking komt:
- registratie Bekkenfysiotherapie
- een gezonde dosis enthousiasme
- minstens één referentie

Als onze vacature je aanspreekt ontmoeten we je graag persoonlijk. Loop gerust bij ons binnen voor een kennismaking aan de Land van Ravensteinstraat 3 te Uden, vinden we leuk!


Een persoonlijk telefoontje via
0413-263002 stellen we ook op prijs. En uiteraard kan het ook per mail naar uden@fysiomaatwerk.nl
Wil je nog meer van ons weten?
Bekijk dan onze website: www.fysiomaatwerkuden.nl