Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut - 8 uur

25 november 2022
Bekkenfysiotherapeut - 8 uur

Een afwisselende baan in een multidisciplinaire setting waarin je bekkenfysiotherapie in een poliklinische setting biedt. Dat biedt het St. Antonius Ziekenhuis jou in deze baan waarin je 8 uur per week op onze locaties Utrecht en/of Nieuwegein werkt, voor de duur van 1 jaar. Heb jij als fysiotherapeut jouw diploma bekkenfysiotherapie op zak en wil je graag in een ziekenhuisomgeving werken? We komen graag met je in contact!

Wat ga je doen?

Als bekkenfysiotherapeut behandel je poliklinisch patiënten die verwezen worden door de specialisten. Veelal voor een second opinion.

Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen met jouw collega-bekkenfysiotherapeuten, en met de specialismen MDL, urologie, gynaecologie en seksuologie. Indien noodzakelijk zie je patiënten met bekkengerelateerde klachten in de kliniek van het ziekenhuis.

 

Jij brengt mee

Jij bent een echte teamspeler met een enorme dosis energie. Je werkt zelfstandig, pakt complexe problematiek op een gestructureerde wijze aan. Je communiceert soepel op alle niveaus en hebt ervaring in de bekkenfysiotherapie.

 

Om voor deze functie in aanmerking te komen, ben je in elk geval:

  • BIG-geregistreerd fysiotherapeut;
  • geregistreerd bekkenfysiotherapeut;
  • geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister, bekkenfysiotherapie;
  • ervaring met het behandelen van bekkenpatiënten met diverse problematiek.

 

Wij bieden jou

  • Een afwisselende baan met prettige collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan.
  • Een unieke kans om bekkenfysiotherapie te combineren met werkzaamheden elders.
  • Een jaarcontract voor 8 uur per week.
  • Een salaris van maximaal €4.391,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (FWG 55, CAO ziekenhuizen).
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
  • Deelname aan carrièreportaal ‘Sterk in je Werk’ met veel boeiende cursussen en leuke workshops.

 

Aangenaam!

Samen zorgen voor de kwaliteit van leven, daar staan onze 6.000 betrokken medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis voor. Naast de beste patiëntenzorg staat innovatie en onderzoek centraal. We zijn niet voor niets een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. En dat stralen we ook graag uit door onze focus te leggen op continue verbetering van onze zorg. Denk aan de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker.

 

Onze afdeling

De discipline Fysiotherapie vormt samen met de disciplines Dietetiek, Ergotherapie, Logopedie, Medisch Maatschappelijk werk, Revalidatiegeneeskunde en Sportgeneeskunde de ondersteunende afdeling Paramedische Behandeling & Revalidatie. De discipline Fysiotherapie bestaat uit elf vakgroepen ten behoeve van de klinische en poliklinische patiëntenzorg. Een vakgroep is werkzaam over de verschillende ziekenhuislocaties. De vakgroep bekkenfysiotherapie werkt nauw samen met de specialismen gynaecologie, urologie, sexuologie en MDL-artsen.

 

Informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Janet Blankestijn of Mirjam Kock (bekkenfysiotherapeuten) via 088 3207750 of Ingrid van Beerschoten (afdelingshoofd PB&R) via 088 3207766. Zij staan je graag te woord.

 

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Pak dan deze kans met beide handen aan en stuur ons voor 5 december aanstaande jouw cv en gemotiveerde brief via onderstaande solliciteerbutton. Je hoort z.s.m. of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

https://werkenbijantonius.nl/vacatures/details/bekkenfysiotherapeut/

Let op: bij voldoende reacties sluiten we deze vacature eerder. Er kan er immers maar 1 deze baan krijgen. Heb je interesse? Reageer dan snel!