Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel Fysiotherapeut - 32-36 uur

01 december 2022
Manueel Fysiotherapeut - 32-36 uur

Ben jij een fysiotherapeut met een brede interesse in gezondheid, vitaliteit en gedrag? Instituut Jacob Cats is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevend gezondheidsinstituut.

Door de vele specialisaties binnen het Instituut is je werkveld zeer gevarieerd. Je bent gepassioneerd over het vak en bent ambitieus. Je werkt in een klein, hecht en gemotiveerd team van enthousiaste therapeuten. Vind je het belangrijk om binnen je werkplek samen te werken, betrokken te worden in je eigen en in de praktijk ontwikkeling en hou je daarnaast van gevarieerd werken? Bij Instituut Jacob Cats krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.


Instituut Jacob Cats
Instituut Jacob Cats is een ambitieus gezondheidsinstituut, vernieuwend en ook ondernemend. Cliënten profiteren van het gemak van alle relevante therapieën onder één dak. Hierdoor kan Instituut Jacob Cats een professioneel en persoonlijk behandelplan bieden. Zowel binnen het team als naar haar patiënten staat betrokkenheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van ons instituut continu te verbeteren, heeft Instituut Jacob Cats zich gecertificeerd als pluspraktijk en is zij aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie en FysioTopics.

Unieke inspirerende werkomgeving
Instituut Jacob Cats is gelegen in een schitterende en rustgevende bosrijke omgeving en is goed bereikbaar.


Functie eisen

  • BIG registratie post HBO manueel en fysiotherapie niveau
  • 32 -36 uur beschikbaar, uren in overleg
  • Communicatief en sociaal vaardig.

Voorkeur voor

  • Specialisatie of verdieping in manueeltehrapie
  • Woonachtig in de omgeving van Ermelo <20 km
  • Ervaring met Intramed en Fysioroadmap
  • Werkervaring in keurmerk praktijk
  • Werken met passie voor gezondheid: onze klanten willen we eigen regie geven en gezond leren omgaan met hun klachtenbeeld.


Enthousiast? Neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie over deze vacature of onze organisatie. Direct solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar info@instituutjacobcats.nl of per post naar
Postbus 181, 3850 AD Ermelo