Home Nieuws Nieuwspagina

Vacature - Financieel administratief medewerker

01 december 2022
Vacature - Financieel administratief medewerker

Ben jij een financieel medewerker die van afwisseling houdt?
Verdiep je je graag in alle facetten van de administratie en wil je je verder blijven ontwikkelen?
Wij komen graag in contact met je!

SOMT University of Physiotherpay is een toonaangevend Nederlands opleidingsinstituut voor bachelor- en masteronderwijs onderwijs op het gebied van fysiotherapie. Wij bieden de enige universitaire bacheloropleiding fysiotherapie in Nederland aan en ontwikkelen en verzorgen zowel masteropleidingen als bij- en nascholing voor fysiotherapeuten. Bepalend voor ons succes zijn onze docenten - die wetenschappelijk geschoold zijn én in de klinische praktijk werken - en onze sterke oriëntatie op innovatie en wetenschappelijke onderbouwing.

Vanwege het vertrek van een collega zijn we voor de afdeling Finance op zoek naar een

Financieel administratief medewerker

20 - 28 uur

Bij voorkeur beschikbaar op tenminste drie dagen waaronder de vrijdag.

De werkzaamheden
Er worden diverse werkzaamheden in ons (kleine) team Finance uitgevoerd, waaronder de processen van inkoop tot betaling (verwerken van inkoopfacturen tot betaallijst opstellen), verkoop tot facturatie (aanmaken van facturen, debiteuren aanmaning, etc), bankverwerking, mail, grootboekanalyses en loonadministratie verwerkingen.

 

Het profiel
We werken graag als teamplayers, denken in resultaten, zijn flexibel, proactief en oplossingsgericht en zoeken dat ook in onze nieuwe collega. Zelfstandig kan je je werk organiseren/plannen en problemen oplossen. Daarbij werken we samen met collega’s van andere onderdelen, leggen we focus op kwaliteitsgerichte en dienstverlenende instelling, zowel intern als richting externe contacten.

Herken je dit en heb je gedegen kennis en ervaring met het voeren van boekhoudingen en bij voorkeur ook met het voeren van loonadministraties?  Beschik je over MBO+/HBO werk- en denkniveau en heb je bij voorkeur gewerkt met Exact en ervaring MS Office (Excel/Word)?  Dan horen we graag van je !

 

Ons aanbod
SOMT University of Physiotherapy is een ambitieuze, professionele organisatie. Je werkt in een klein, betrokken team. Wij bieden een werkomgeving waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en passend voor de sector. We starten met een jaarcontract.  Verder is voor deze functie integriteit vanzelfsprekend van groot belang. Bij het aangaan van een contract zullen wij daarom een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen.

Reageren
Ben je geïnteresseerd? Laat het ons met je motivatie en cv weten vóór 1 februari a.s. aan onze HR-manager, Wasoela Gelinos (w.gelinos@somt.nl).
Vragen over de procedure kun je ook via dit mailadres stellen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.