Home Nieuws Nieuwspagina

Master Bekkenfysiotherapeut - 3 dagen

23 december 2022
Master Bekkenfysiotherapeut - 3 dagen

Ons jonge en breed gespecialiseerde team zoekt een collega zoals jij!

Wat houdt het werk in?

Je gaat als bekkenspecialist (i.o.) werken in leuk jong team van master geschoolde fysiotherapeuten. Onze praktijk biedt een lopende specialisatie bekkenfysiotherapie, en goede contacten met verschillende verwijzers in verschillende ‘lijnen’ binnen de gezondheidszorg. Aan jou de taak om het stokje over te nemen. Pak jij ‘m aan?
Je gaat werken met verschillende typen cliënten binnen het domein van de bekkenfysiotherapie en kunt gebruik maken van relevante apparatuur (echografie & Maple).
Je werktijden worden in overleg met jou bepaald, en je ontvangt een goed salaris.

Wij zoeken:

Een master bekkenfysiotherapeut (i.o.) die enthousiast met het vak bezig is, het wil ontwikkelen en uitdragen. Jij wilt je graag ontwikkelen als master bekkenfysiotherapeut, en met plezier samen werken in een breed gespecialiseerde praktijk met een team van jonge master therapeuten en aanverwante disciplines.

Wie zijn wij?

Fysiotherapie de Essen is een breed gespecialiseerde en innovatieve praktijk met 2 locaties (Oldenzaal & Rossum) waarin persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige zorg verleend wordt. We werken met een leuk jong team en hebben uitstekende faciliteiten, ook bekkenfysiotherapie gerelateerd. We willen onze nieuwe collega graag helpen bij het verder ontwikkelen en uitdragen van de bekkenfysiotherapie. We ondersteunen daarin zowel in tijd als in middelen.

Solliciteer direct

Interesse? Meer weten? Reageer dan z.s.m. maar uiterlijk 1 maart 2023 door te mailen naar:

jeroen@fysiotherapiedeessen.nl