Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel therapeut - 24-32 uur

04 januari 2023
Manueel therapeut - 24-32 uur

Paramedisch Centrum Bilthoven is per direct op zoek naar een manueel therapeut (i.o.) voor 24-32 uur per week.

Wie zijn wij?

Paramedisch Centrum Bilthoven is een praktijk waar 6 fysiotherapeuten en een praktijkmanager werken. Naast fysiotherapie richten wij ons op manuele therapie, sportfysiotherapie, echografie en podologie. Omdat onze praktijk groeit, zijn wij per direct op zoek naar een manueel therapeut (i.o.).

Wie ben jij?

Je bent een (bijna) afgestudeerd manueel therapeut met een ondernemende houding en het vermogen om zelfstandig een klantenbestand uit te bouwen en te onderhouden. Je vindt het leuk om een brede, gevarieerde patiëntengroep te zien, waarbij er regelmatig sprake is van complexe hulpvragen. Natuurlijk zie je veel wervelkolomgerelateerde klachten, maar je kunt ook uitstekend uit de voeten met de (top)sportende en revaliderende patiënten in onze oefenzaal van 200m2. Samenwerken met andere disciplines binnen de praktijk vind je fijn en je wilt je graag samen met je collega’s blijven ontwikkelen.

Wat bieden wij?

  • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week. Onze intentie is om dit na een jaar om te zetten in een vaste arbeidsovereenkomst.
  • Een goed en vast salaris. Inschaling vindt plaats op basis van je werkervaring.
  • Goede ondersteuning in je werk door onze praktijkmanager. Jij zorgt voor je patiënten, wij voor de randzaken.
  • De ruimte voor jouw initiatief om een bijdrage te leveren aan het succes van de praktijk.
  • Een nascholingsbudget waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
  • De mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie over deze functie en/of de procedure? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Anne Visser via a.visser@paramed.nl of 0640298901. Meteen solliciteren mag natuurlijk ook. Stuur in dat geval je cv + motivatie naar a.visser@paramed.nl.