Home Nieuws Nieuwspagina

Algemeen fysiotherapeut - 24-32 uur

06 januari 2023
Algemeen fysiotherapeut - 24-32 uur

Wie ben jij?

Je hebt de 4-jarige opleiding tot fysio heb afgerond (of je zit in de laatste fase van je studie). Je zoekt een parttime functie (24 en 32 uur per week). De startdatum v.a.1 februari 2023. Kun je snel starten, dan is dat fijn! De werkuren zijn in overleg en verdeeld over meerdere werkdagen. En een contract voor bepaalde tijd zou zo maar kunnen leiden naar een ‘job for life’.

Wat ga je doen als Algemeen Fysiotherapeut?

Als algemeen fysiotherapeut adviseer, behandel en begeleid je cliënten met acute en langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten, maar ook cliënten waarbij het bewegen wordt belemmerd door een chronische ziekte, een sportblessure of leefstijlproblemen. Je onderzoekt de oorzaak van de klachten, stelt een behandelplan op en gaat samen met de cliënt aan de slag. Je bent motiverend, gesteund door een goed team met allerhande specialisaties.

Wat krijg je bij ons?

Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we vakgroepen ontwikkeld. Wij zijn Keurmerk praktijk; een platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt. Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel ‘Kern’ collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Solliciteer direct

Contactpersoon: Bart Dogterom, Dogterom@kernpraktijken.nl
0299-683988

Kernpraktijken Fysiotherapie Beemster

Sluitingsdatum vacature 01-03-2023