Home Nieuws Nieuwspagina

Manueeltherapeut Goirle

05 oktober 2020
Manueeltherapeut Goirle

Wij zoeken een TOPPER om ons team in Goirle te versterken!  Met het naderend pensioen van een collega Fysiotherapeut-Manueeltherapeut komt er in onze praktijk ruimte voor een nieuwe collega. Onze praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum Oranjeplein Goirle.

TopFysiotherapie Keyzer en van Roon, is onderdeel van de vereniging Topfysiotherapie, een selecte groep van Fysiotherapeuten. We bieden een totaalservice in fysiotherapie en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van onze beroepsvereniging en de zorgverzekeraars.  De 25 aangesloten TopFysiotherapie-praktijken staan voor kwaliteit en een optimaal behandelresultaat in een zo kort mogelijke tijd.

Jij vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Het is misschien wel de basis van deze praktijk. En daarom krijg je van ons je eigen budget voor cursussen en opleidingen. Elk jaar weer. En je mag van ons verwachten dat we je helpen bij het up-to-date houden van je werkplek.

Gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een man maar ben je een vrouw met de juiste kwaliteits-instelling en papieren aarzel dan zeker niet om te solliciteren! We zien graag dat je een master op zak hebt (bij voorkeur Manueel therapie) maar de intentie deze op korte termijn te gaan halen is een must.
Autonoom kunnen werken, leergierig en een “prettig mens” zijn is natuurlijk vanzelfsprekend.

Ben je een gedreven Fysiotherapeut die zijn/haar kennis steeds wil verbeteren of ken je iemand   waarvan je denkt dat deze in een TopFysiotherapie omgeving tot zijn of haar recht komt?   
Dan bieden wij:
- Een vast dienstverband met marktconform salaris. Jouw werk- dagen en tijden zijn in onderling overleg te bepalen.
- Volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg.
- Een gezellig praktijkteam dat nauw samenwerkt met diverse disciplines in het gezondheidscentrum vanuit een open collegiale werksfeer.
- Een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met een brede patiëntendoelgroep.
- In je werkzaamheden word je administratief ondersteund door de receptie, kwaliteitsteam en back-office. Wij werken met Intramed.

Je sollicitatie kan je richten aan: goirle@topfysiotherapie.nl tav Jacques Keyzer of
Steven Pasman.  Voor meer informatie kan je uiteraard ook eerst bellen: 013- 534 73 10