Home Nieuws Nieuwspagina

Masterclass aandoeningen cervicale wervelkolom

16 juni 2021
Masterclass aandoeningen cervicale wervelkolom

ENGELSTALIG
Duur: 2 dagen
Investering: € 500,-
Deelnemers: algemeen fysiotherapeuten, manueel therapeuten

Samenvatting

Wegens herhalend succes organiseert SOMT een praktische masterclass met expert Deborah Falla over behandeltechnieken van aandoeningen aan de cervicale wervelkolom, over de vooruitgang in wetenschappelijk onderzoek en hoe je dit in de kliniek toe kunt passen.

Inhoud

In deze masterclass wordt een vertaalslag gemaakt van huidige wetenschappelijke onderzoeken over stoornissen van de nek naar differentiaaldiagnostiek. We zullen ons vooral richten op aandoeningen van het musculaire systeem en de actieve stabiliteit.

Tijdens specifieke oefenprogramma’s behandelt en demonstreert professor Falla aandoeningen van de cervicale wervelkolom. Het is aangetoond dat deze specifieke oefentherapie voor de cervicale musculatuur nekklachten en hoofdpijn vermindert en de functie van inefficiënte musculatuur verbetert. De cursus zal bestaan uit lezingen en praktische oefensessies en zal zich richten op het aanleren van de benodigde “skills” voor het correct aanleren van de oefeningen.

Deze masterclass wordt gegeven door Deborah Falla, Zij heeft vele publicaties in gerenommeerde vakbladen op haar naam staan en spreekt regelmatig op internationale congressen. Een masterclass die je niet wilt missen!

Docenten

Deborah Falla

Cursusdata

Woensdag 16 juni
Donderdag 17 juni

Accreditatie

Deze cursus is in aanvraag bij het KNGF/Keurmerk.

Tijdsbesteding

2 contactdagen

Locatie

SOMT University of Physiotherapy

N.B. Deze Lifelong learning activiteit vindt doorgang bij voldoende deelname. In geval van annulering worden inschrijvers tijdig op de hoogte gesteld.

Ben je lid van alumnivereniging VASTUS? Dan ontvang je 10% korting op alle LLL events.

Alle betalingen van Lifelong Learning cursussen gaan momenteel op rekening.

Ja, ik meld mij aan!