Home Nieuws Nieuwspagina

VOL - Masterclass aandoeningen cervicale wervelkolom

09 maart 2022
VOL - Masterclass aandoeningen cervicale wervelkolom

ENGELSTALIG
Duur: 2 dagen
Investering: € 500,-
Deelnemers: algemeen fysiotherapeuten, manueel therapeuten

Deze cursus is helaas vol! Wil je op de hoogte blijven van deze cursus? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief, en krijg een update in je mailbox!

Samenvatting

Wegens herhalend succes organiseert SOMT een praktische masterclass met expert Deborah Falla over behandeltechnieken van aandoeningen aan de cervicale wervelkolom, over de vooruitgang in wetenschappelijk onderzoek en hoe je dit in de kliniek toe kunt passen.

Inhoud

In deze masterclass wordt een vertaalslag gemaakt van huidige wetenschappelijke onderzoeken over stoornissen van de nek naar differentiaaldiagnostiek. We zullen ons vooral richten op aandoeningen van het musculaire systeem en de actieve stabiliteit.

Tijdens specifieke oefenprogramma’s behandelt en demonstreert professor Falla aandoeningen van de cervicale wervelkolom. Het is aangetoond dat deze specifieke oefentherapie voor de cervicale musculatuur nekklachten en hoofdpijn vermindert en de functie van inefficiënte musculatuur verbetert. De cursus zal bestaan uit lezingen en praktische oefensessies en zal zich richten op het aanleren van de benodigde “skills” voor het correct aanleren van de oefeningen.

Deze masterclass wordt gegeven door Deborah Falla, Zij heeft vele publicaties in gerenommeerde vakbladen op haar naam staan en spreekt regelmatig op internationale congressen. Een masterclass die je niet wilt missen!

Docenten

Deborah Falla

Cursusdata

Woensdag 9 maart van 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 10 maart van 09.00 - 17.00 uur

Accreditatie

Deze cursus is geaccrediteerd bij het KNGF/Keurmerk voor het Algemeen, Manueel en Beroepsgerelateerd deel (12 punten).

Tijdsbesteding

2 contactdagen 

Locatie

SOMT University of Physiotherapy

N.B. Deze Lifelong learning activiteit vindt doorgang bij voldoende deelname. In geval van annulering worden inschrijvers tijdig op de hoogte gesteld.

Ben je lid van alumnivereniging VASTUS? Dan ontvang je 10% korting op alle LLL events.