Home Nieuws Nieuwspagina

(Master) Bekkenfysiotherapeut - 32-36 uur

19 mei 2021
(Master) Bekkenfysiotherapeut - 32-36 uur

Bij Fysio Donders werken wij met een gedreven en ambitieus team. Wij zijn per direct op zoek naar jou om ons team te komen versterken in Arnhem en Velp.

Fysio Donders is een sterk groeiend fysiotherapeutisch bedrijf met bijna 40 jaar ervaring. Wij bieden met een groot multidisciplinair team naast fysiotherapie en manuele therapie nog veel meer gespecialiseerde disciplines aan.

Wat houdt het werk in

Als bekkenfysiotherapeut werk je samen met de andere fysiotherapeuten en manueel therapeuten. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op onze locaties aan de Velperweg 8 in Arnhem en aan de Arnhemsestraatweg 346 te Velp.

Jouw profiel

Je hebt een opleiding (master)bekkenfysiotherapeut afgerond, of bent hiermee bezig. Jij bent een gedreven therapeut, je werkt graag binnen een enthousiast team en enige werkervaring is een pré. Bereidheid om op een avond en/of zaterdagochtend te werken. 

Als plus praktijk willen wij werken op het hoogste niveau. Pas jij in het team? Overtuig ons!

Wat verwachten wij

  • Een proactieve werkhouding
  • Ervaring met SpotonMedics
  • Bereidheid om op één avond in de week of één dagdeel in het weekend te werken
  • Projectmatig kunnen werken
  • Enthousiasme en bevlogen attitude
  • Werken op ‘plus’ niveau

Wat bieden wij

Fysio Donders biedt jou een werkplek in een groeiende organisatie en binnen een enthousiast team. Op de praktijk dienen zich regelmatig nieuwe mogelijkheden aan. Ben je iemand met een ondernemende geest dan bestaat de mogelijkheid voor uitbreiding van uren.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en CV, te mailen naar bas@fysiodonders.nl

Wil je meer informatie dan kun je ons bereiken op telefoonnummer 026-4433523 en vragen naar Bas Schakel (manager 1e lijn) Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.fysiodonders.nl