Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel Therapeut - 24 uur

15 april 2021
Manueel Therapeut - 24 uur

Fysiotherapie Gezondheidscentrum Zevenkamp is op zoek naar een manueeltherapeut voor 24 uur. Het betreft een waarneming van half juli tot half november, met uitzicht op een vaste betrekking.

Wij bieden een markt conform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn gevestigd in een ruime en moderningerichte praktijk binnen een gezondheidscentrum. Je maakt deel uit van een team waar goed overleg, samenwerking en supervisie worden geboden. Binnen ons centrum wordt multidisciplinair samengewerkt.

Wij zijn een moderne eerstelijns praktijk en vormen een team van 10 therapeuten en 1 assistente. Er zijn verschillende specialisaties aanwezig zoals kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologische fysiotherapie, manueel therapie en medische fitness. De praktijk is HKZ en Keurmerk Fysiotherapie gecertificeerd, ook zijn wij lid van het KNGF. Binnen het gezondheidscentrum werken verschillende disciplines samen en samenwerking is een belangrijk aspect van het werk. Ervaring met Intramed is een pré.

Ben jij iemand die de mouwen opstroopt , planmatig werkt dan is deze baan mogelijk iets voor jou!

Je kunt solliciteren tot 15 april en je sollicitatie richten aan:

Maatschap Fysiotherapie Gezondheidscentrum Zevenkamp, Aar 55 3068 HA Rotterdam of d.vanderknijff@gczevenkamp.nl

Voor verdere informatie over deze functie kunt u bellen met Daniel van der Knijff 010-3600606.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.