Home Nieuws Nieuwspagina

Universitaire Bachelor - Fysieke Open Dag - 24 April 2021

24 april 2021
Universitaire Bachelor - Fysieke Open Dag - 24 April 2021

Benieuwd naar wat de Universitaire Bachelor Fysiotherapie en Revalidatiewetenschappen inhoud? Wil je zelf het dagelijks handelen van een fysiotherapeut meemaken, of wil je praten met docenten en studenten? Kom dan naar onze Open Dag in Amersfoort!

SOMT University of Physiotherapy regelt voor alle geïnteresseerden een privérondleiding, zodat je de opleiding en de campus in het echt kunt komen bekijken. 

Je krijgt naast alle inhoudelijke informatie over de universiteit en de opleiding ook de mogelijkheid de sfeer van de campus te proeven, met onze studenten te praten en onze anatomage zaal en skills-/studielab met eigen ogen te bezichtigen!

Daarnaast is onze Bachelor Fysiotherapie en Revalidatiewetenschappen de perfecte back-up voor Geneeskunde, en geeft je toegang tot de zij-instroom voor de Master Geneeskunde. Deze punten zullen we natuurlijk uitvoerig bespreken voor de geïnteresseerden.

Gedurende deze rondleiding geldt een maskerplicht en houden we strict 1,5 meter afstand. Je mag één ouder meenemen. 

Meld je hieronder aan, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de rondleiding te plannen! Hou dus voor de zekerheid de dag vrij. 

 

Ja, ik kom naar de open dag!

 

LET OP: Om de campus van SOMT University of Physiotherapy te bezoeken is aanmelden verplicht. Er geldt een maximum aantal bezoekers om drukte te voorkomen.