Home Nieuws Nieuwspagina

Algemeen Fysiotherapeut - uren in overleg

15 april 2021
Algemeen Fysiotherapeut - uren in overleg

Ben je werkzaam als fysiotherapeut en op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 3-5 dagen in de week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken

Fysiotherapie de Bundeling te Soest is namelijk op zoek naar een enthousiaste Fysiotherapeut die affiniteit heeft met revalidatie COPD, Leefstijlprogramma’s, Oedeem, Oncologie en/of Geriatrie en zich verder wil ontwikkelen. Het betreft een vaste aanstelling voor 3 tot 5 dagen in de week. Toetreden tot de Maatschap in de toekomst, is bespreekbaar. Dagen, tijden en uren zijn in onderling overleg af te stemmen.

Wie zijn wij

Fysiotherapie de Bundeling is gevestigd in Soest-Zuid in Medisch Centrum de Bundeling. In onze praktijk staat de patiënt centraal, niet de klacht. Daarnaast gaat onze aandacht uit naar preventie en leefstijl. De praktijk beschikt over individuele behandelruimten, een ruime oefenzaal met moderne fitnessapparatuur en oefenmaterialen. Ons team bestaat uit acht fysiotherapeuten met diverse specialisaties zoals manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, fysiotherapie in de geriatrie en oedeemfysiotherapie, ondersteund door twee administratieve krachten. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Voor meer informatie over onze praktijk, zie onze website www.fysiodebundeling.nl

Solliciteer direct

Wil jij ons enthousiaste team komen versterken, stuur dan vóór 15 april 2021 je CV met motivatiebrief naar info@fysiodebundeling.nl, t.a.v. Werner van Althuis.