Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut - 12-16 uur

02 december 2021
Bekkenfysiotherapeut - 12-16 uur

Welke student bekkenfysiotherapie/aankomend bekkenfysiotherapeut zou, in verband met pensionering, 12 tot 16 uur aan de slag willen bij Fysiotherapie De Prinsenhof te Zandvoort?

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een bekkenfysiotherapeut die passie heeft voor haar werk, de cliënt centraal stelt, cliënt motiveert in eigen verantwoordelijkheid, openstaat voor samenwerking binnen ons team en zich wil blijven ontwikkelen.

Eventuele aanvulling met een aantal uren algemene fysiotherapie en/of psychosomatische fysiotherapie behoort tot de mogelijkheden. Salariëring is markconform, rekeninghoudend met specialisatie. Scholing wordt vanuit de maatschap gestimuleerd en ondersteund.

Wie zijn wij

Wij hebben een enthousiast team bestaande uit twee secretaresses en zeven fysiotherapeuten waaronder twee masters Manuele Therapie, een master Bekkenfysiotherapie en fysiotherapeuten met specialisaties Claudicatio, COPD, Haptonomie, Hart, McKenzie, Neurologie, Oncologie en Parkinson, naast algemene fysiotherapie en revalidatie. Wij streven ernaar, dat waar nodig, elkaar te ondersteunen en te versterken in de behandeling van de cliënt.

Solliciteer direct!

Is je interesse gewekt en sta je open voor een gesprek, neem dan contact op met:

Marga de Boer-Pijpers, bekkenfysiotherapeut.
Fysiotherapie De Prinsenhof
Swaluestraat 33
2042KA Zandvoort
023 5712572
bekkenfysio@fysioprins.nl
www.fysioprins.nl