Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - uren in overleg

01 augustus 2021
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - uren in overleg

Ter overname aangeboden: maatschapsdeel in een praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam Nieuw West. Dienstverband is ook bespreekbaar!

Wie we zoeken

Fysiotherapeut(e) met specialisatie bekkenfysiotherapie, Zwangerfit® en/of aanvullende opleidingen met betrekking tot het bekken en bekkenbodemdysfuncties.

Ter vervanging van de uittredende collega, zijn wij op zoek naar die fysiotherapeut met affiniteit voor bekkenklachten, die van aanpakken houdt en met veel plezier en gedrevenheid het werk uitvoert. Gezien de diversiteit van onze patiënten, ook qua culturele achtergrond, gaat de voorkeur uit naar een vrouw. Het betreft een functie van ca 24-30 uur patiëntenzorg en 4-8 uur management-taken, streefdatum voor overname is 1 augustus 2021.

Behandeling van patiënten met bekken(-bodem) klachten beslaat momenteel ongeveer 35% van het totaal, maar er is veel groeipotentieel in deze en omliggende wijken in Amsterdam! De uittredend fysiotherapeut heeft goede contacten met diverse verloskundigen en verwijzend huisartsen.

Naast de liefde voor het vak en een aanpakkers-mentaliteit, is een mensen-mens zijn en interesse hebben in het werken met patiënten uit verschillende culturen een absolute must.

De praktijk

Deze groepspraktijk met 3 maten en 3 medewerkers bestaat al meer dan 40 jaar en is meegegroeid met de tijd! Ieder in het team heeft zijn of haar eigen specialisatie en patiënten waarderen ons om de laagdrempeligheid, professionaliteit en doelmatigheid. In de zomer van 2021 verhuist de praktijk naar een multidisciplinair centrum. Een frisse start op slechts 50 meter van de huidige locatie!

Solliciteer!

Voor meer informatie en/of een eerste gesprek kun je contact opnemen met Marlous Broekhuizen, 06-24814150. Je kunt ook een kijkje nemen op de website (www. fysioosdorp.nl) of een email sturen naar fysiolous@gmail.com