Home Nieuws Nieuwspagina

Algemeen Fysiotherapeut - 32 uur

01 juni 2021
Algemeen Fysiotherapeut - 32 uur

Door vertrek van een van onze medewerkers en de groei van de praktijk zoeken wij per 1 juni 2021 een nieuwe collega voor onze locatie Vianen in loondienstverband.

Ervaring en een specialisatie (afgerond of gestart) die past binnen Lijf & Leven zijn een pre. Denk dan aan bijvoorbeeld psychosomatiek, neurorevalidatie of hart-vaat-longfysiotherapie.

Lijf & Leven heeft drie praktijken: in Ede, Vianen en Veenendaal. In Ede is het centrale secretariaat gevestigd. Voor een volledige beschrijving van de praktijk en de wijze waarop Lijf & Leven fysiotherapeutische zorg verleent, verwijzen wij graag naar onze website www.lijfenleven.com

Wat ga je doen?

Je voert als fysiotherapeut intakes uit bij onze patiënten en cliënten, en voert behandelingen uit aan de hand van diverse behandelplannen en protocollen die binnen Lijf & Leven zijn ontwikkeld. We vinden samenwerking belangrijk. Die samenwerking kan intern in de praktijk zijn, maar ook daarbuiten met andere zorgaanbieders. Wij zijn aangesloten bij het Chronische Zorg Netwerk en werkgroep COPD/ Longaandoeningen Utrecht. Ook met de huisartsenpraktijk die zich in hetzelfde pand bevindt, hebben we korte lijnen.

Welke kennis en opleiding heb je?

Je bent een ervaren (gespecialiseerde) fysiotherapeut die BIG en CKR/Keurmerk is geregistreerd. Je hebt goede en aantoonbare kennis in onderzoek en behandeling. Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een (interdisciplinair) team. Je hebt ervaring e/o affiniteit met vernieuwing en klantgerichtheid. Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk als het gaat om de omgang met cliënten, collega’s en externe (para-)medische partners. Binnen Lijf & Leven gebruiken wij het EPD Intramed Compleet. Beheersen hoeft niet, je wordt ingewerkt. We nemen deel aan het praktijkregister Keurmerk.

Wat krijg je ervoor?

Wij bieden een dienstverband aan van 28-32 uur per week. Salariëring is volgens variabel loondienstverband (met 75% garantie-uren) dat is gebaseerd op basis van kennis en ervaring. We stimuleren nascholing en hebben hier een vergoedingsregeling voor.

De aanstelling is in eerste instantie voor een half jaar en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd. Het overnemen van een eventuele studieschuld (al dan niet bij je vorige werkgever) is bespreekbaar.

Contactgegevens

Je kunt je brief met motivatie en CV mailen naar ellen.toet@lijfenleven.com. Ik zie je reactie graag spoedig tegemoet.

Meer informatie? Neem contact op met mij via 0318-642509.