Home Nieuws Nieuwspagina

Geriatriefysiotherapeut - 32-40 uur

15 mei 2021
Geriatriefysiotherapeut - 32-40 uur

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega geriatriefysiotherapeut (i.o.) (m/v) voor 32-40 uur per week vanaf 1 juni 2021.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega geriatriefysiotherapeut (i.o.) (m/v). Het betreft een baan voor 32 tot 40 uur per week, vanaf 1 juni 2021. Je bent uiteraard in bezit van je diploma’s (geriatrie)fysiotherapie. BIG registratie en CKR / Keurmerk registratie zijn noodzakelijk.
Waar kom je te werken en wat zijn je werkzaamheden?
Je komt te werken op onze locatie in Overhoven. Een rijbewijs en auto is noodzakelijk i.v.m. huisbezoeken. Je job is afwisselend met uitdagende casuïstieken waarbij je creativiteit en overzicht regelmatig op de proef gesteld gaan worden. Je komt te werken in een multidisciplinaire setting.
Wat bieden wij jou?
Een vast salaris met doorgroeimogelijkheden (financieel en vakinhoudelijk). En een werkplek in een leuk team met enthousiaste collega’s, in een goed uitgeruste praktijk.
Voel jij je aangesproken en wens je een gesprek? Dan mag je een motivatiebrief en je CV voor 15 mei a.s. sturen naar roy@houbenfysiotherapie.nl