Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut - 24 uur

01 juli 2021
Bekkenfysiotherapeut - 24 uur
Ben je werkzaam (liefst met een aantal jaren ervaring) als bekkenfysiotherapeut? Wil je vanaf juli komen werken in een leuke praktijk met verschillende diverse specialisaties in Doetinchem? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze ervaren bekkenfysiotherapeut gaat dit jaar haar werkzaamheden in onze praktijk beëindigen en van haar pensioen genieten. Om die reden zoeken wij een nieuwe collega. 

Hoe ziet je werk eruit?
Je werk als bekkenfysiotherapeut bestaat uit het individueel behandelen van patiënten (zowel mannen als vrouwen) met klachten in het bekkenbodemgebied en de begeleiding van vrouwen die zwanger zijn of net bevallen. Er is een MAPle beschikbaar t.b.v. diagnose en behandeling. Daarnaast is er de mogelijkheid om (in de avond) groepen te trainen: zwanger-fit en bekkenfysio medische training. Voor deze begeleiding hebben we een mooi ingerichte oefenzaal tot onze beschikking.

In je werk zul je contact hebben met de afdeling gynaecologie, urologie en MDL van het Slingeland Ziekenhuis. Ook stem je af met verloskundigen in de regio.

We zoeken iemand die:

  • Een afgeronde master bekkenfysiotherapie heeft, of 3e jaars student bekkenfysiotherapie is
  • Passie voor het vak heeft
  • Een ondernemende geest bezit
  • Zelfstandig het vak kan uitoefenen en graag samenwerkt vanuit een multidisciplinair team
  • Leergierig is en bereid is deel te nemen aan relevante netwerken
  • Bekend is met Ms Office en mogelijk ook Intramed

Wie zijn wij?

De praktijk kent drie locaties, waaronder twee in gezondheidscentra. De contacten met de huisartsen en overige zorgverleners (o.a. diëtiste, podotherapeut, praktijkondersteuners) zijn prettig en informeel. Onze praktijk neemt deel aan verschillende netwerken, vanuit daar is er een goede samenwerking opgebouwd met specialisten van het ziekenhuis Rijnstate, Slingeland Ziekenhuis en revalidatiecentrum Groot Klimmendaal.

 

Wat bieden wij je?

  • Een contract van 24 uren (andere uren zijn bespreekbaar).
  • De salariëring betreft een all-in salaris, gebaseerd op een percentage van de totaal gedeclareerde omzet.
  • Een plek in ons team met 6 collega’s, waaronder de specialisaties manuele therapie en bekkenfysiotherapie. Ook zijn er collega’s gecertificeerd voor Dry Needling.
  • Onze huidige bekkenfysiotherapeut zal zorgdragen voor een goede overdracht van werkzaamheden en introductie in het netwerk.

 

Heb je interesse?

Stuur je motivatie en je CV met foto naar Willem-Jan Berghuis: fysioberghuis@kpnmail.nl
Heb je vooraf vragen of wil je meer informatie? Dan kun je bellen met Willem-Jan op 06-29090914.