Home Nieuws Nieuwspagina

VOL - HBO Masters - Fysieke Open Dag - 3 juli 2021

03 juli 2021
VOL - HBO Masters - Fysieke Open Dag - 3 juli 2021

De inschrijvingen voor deze Open Dag zijn gesloten. Wil je toch nog graag wat meer informatie? Stuur dan een mailtje naar marketing@somt.nl, dan zullen we kijken wat we voor je kunnen regelen.

Ben jij afgestudeerd fysiotherapeut en wil jij je met een HBO-master verder verdiepen en ontwikkelen in één van de verschillende disciplines binnen de fysiotherapie? Bezoek dan onze Fysieke Open Dag in Amersfoort!

Op 3 juli opent SOMT haar deuren, en kan je kennis maken met de campus, de lokalen en natuurlijk de masteropleiding van je eigen keuze.

Tussen 10.00 - 12.00 uur zullen onze opleidingshoofden en studenten je alle informatie geven over de opleiding en hun eigen ervaringen met SOMT University of Physiotherapy delen. Ook krijg je de mogelijkheid de campus daadwerkelijk te zien met een rondleiding. 

Deze Fysieke Open Dag is georganiseerd rondom de huidige COVID-19 maatregelingen. Dit betekent dat er anderhalve meter afstand gehouden zal worden, en dat maskers binnen verplicht zijn. 

Let op - om de campus van SOMT University of Physiotherapy te bezoeken is aanmelden verplicht. Er geldt een maximum aantal bezoekers om drukte te voorkomen, dus wees er snel bij! Niet-geregistreerde bezoekers kunnen helaas niet toegelaten worden.