Home Nieuws Nieuwspagina

Psychosomatisch Fysiotherapeut - 16 uur

04 september 2021
Psychosomatisch Fysiotherapeut - 16 uur

In verband met de groei van ons Centrum en de daardoor toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar een Psychosomatisch fysiotherapeut MSc (of in opleiding hiervoor) voor minimaal 16 uur per week.

Je werkt samen in een gezellig team fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek met veel ruimte voor eigen initiatief neem dan contact met ons op.

Wij zijn een middelgrote Keurmerk fysiotherapiepraktijk met een regiofunctie. Onze praktijk investeert actief in samenwerking, zowel binnen het centrum als daarbuiten in diverse netwerken. Kernwaarden binnen de praktijk zijn: Persoonlijk, Vertrouwen, Dynamisch, Ondernemen & samenwerken.

Kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen heeft bij ons prioriteit hetgeen o.a. tot uiting komt in ruime scholingsvergoedingen. Binnen de praktijk werken momenteel 19 fysiotherapeuten, 11 gespecialiseerde collega’s waarvan 9 collega's op Masterniveau.

De hoofdvestiging van de praktijk is, samen met drie huisartsenpraktijken, een apotheek en andere (para)medische disciplines, gevestigd in Gezondheidscentrum “de Vijver” in Nieuwkoop. Daarnaast is er een tweede vestiging in Gezondheidscentrum “De Aar” in Ter Aar en zijn er dependances in Nieuwkoop en in Zevenhoven.

Wij bieden

  • een gezellig team
  • prachtige praktijkruimtes
  • mono- en multidisciplinaire samenwerking
  • een goede beloning & secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse? Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar onderstaand adres en/of emailadres.

Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid
Vijverhof 1
2421 VX Nieuwkoop
T: 0172-575261
E: directie@bakkerendevos.nl