Home Nieuws Nieuwspagina

(Sport)fysiotherapeut/manueeltherapeut - 24 uur

09 november 2021
(Sport)fysiotherapeut/manueeltherapeut - 24 uur

Wanneer jij een (sport)fysiotherapeut bent die ook is ingeschreven in het register voor manueel therapeuten, dan ben je van harte welkom in onze pluspraktijk voor fysiotherapie.

Per direct zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut die bij ons wil komen werken in een leuke praktijk met een mogelijke groei naar 30 uur per week, op basis van een vast salaris.

Onze voorkeur gaat uit naar een mannelijke collega, om de balans in ons team te houden, maar je mag altijd je CV opsturen.

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg, vinden wij het werken in een prettige sfeer en duurzaamheid belangrijk. Ons team is dynamisch, innovatief en gemotiveerd om met elkaar samen te werken. Dat doen we vanuit onze kernwaarden vitaliteit, respect, uitdaging, betrokkenheid en vertrouwen.

De praktijk is gevestigd in paramedisch centrum de Spil te Diepenveen en ca. 2 km verder hebben wij een 2e locatie op Kei13 te Deventer.

Je bent gemotiveerd om samen te werken met de verschillende disciplines en het intensiveren van die contacten. Daarnaast heb je affiniteit met groepen begeleiden, ben je bereid om minimaal 1 avond per week te werken en zet je je in voor positieve gezondheid.

Solliciteren per mail: administratie@despil.com. Meer informatie over onze praktijk is te vinden op : www.despil.com