Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel Therapeut (i.o.) - 20-30 uur

13 december 2021
Manueel Therapeut (i.o.) - 20-30 uur

In verband met zwangerschapsverlof van onze collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste, deskundige manueel therapeut (in opleiding) voor een periode van 4 maanden. 

Het gaat om de periode van 13 december 2021 tot 1 april 2022, voor 20-30 uur per week. Als je voor minder uren beschikbaar bent en graag bij ons wilt komen werken vragen we je ook te reageren. Dan kunnen we in onderling overleg bespreken hoe we dit vorm kunnen geven.

Je werkt binnen een team van 7 fysiotherapeuten met o.a. de specialisaties bekkenfysiotherapie, psychosomatisch fysiotherapie, oedeemtherapie, haptonomie en fysiotherapie wetenschappen. We zijn gevestigd binnen een gezondheidscentrum in Rotterdam West. Er is nauwe communicatie met de huisartsen binnen dit centrum. Onderling overleg wordt gestimuleerd om optimale zorg te kunnen leveren.

Tijdens deze waarneming zal de andere manueel therapeut beschikbaar zijn voor interdisciplinair overleg indien nodig. Als manueel therapeut ben je verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van mensen met complexere klachten van de wervelkolom, hoofdpijn en duizeligheid. Naast de intake, behandeling en afsluiting van een behandeltraject, ben je ook verantwoordelijk voor bijbehorende administratie in Fysioroadmap.

We zijn als praktijk aangesloten bij het SKF en KNGF. Lidmaatschap van het SKF is voor een waarneming niet noodzakelijk.

Als je interesse is gewekt en ons team wil versterken als manueel therapeut, stuur dan een mail naar a.smeets@gcml.nl of bel voor informatie naar 06 519 000 99.