Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - 16-24 uur

01 oktober 2021
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - 16-24 uur

Vanwege vertrek op 1 oktober van onze huidige bekkenfysiotherapeut is er ruimte binnen ons team voor een master (of op dit moment ervoor studerend) bekkenfysiotherapeut.

Ben jij een enthousiaste, gedreven, ondernemende fysiotherapeut die gespecialiseerd is in bekken(bodem) en lage rug? Weet jij precies hoe je klachten als urineverlies, bekkenpijn (ZGBP) of het stuitje kunt verlichten of verhelpen? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Fysiotherapie Centrum Raadhuisplein is een praktijk voor fysiotherapie waar kwaliteit en oog voor individu centraal staan. Binnen onze praktijk streven we met verschillende disciplines naar een optimale behandeling voor onze patiënten. Door samenwerking met meerdere disciplines, zowel in de praktijk als daarbuiten, kunnen we op de persoon afgestemde zorg leveren die tot succesvolle resultaten leidt.

Vanwege vertrek op 1 oktober van onze huidige bekkenfysiotherapeut is er ruimte binnen ons team voor een master (of op dit moment ervoor studerend) bekkenfysiotherapeut. Bij ons vind je een uitstekend functionerend netwerk en een uitgebreid patiëntenbestand.

  

Wij zoeken

  • Een ondernemende fysiotherapeut, die niet terug deinst voor het leggen van contacten met andere disciplines
  • Een enthousiast en teamgericht persoon, die zich inzet om de kernwaarden van onze praktijk uit te dragen
  • Een innovatieve fysiotherapeut, die kansen ziet en durft te creëren
  • Iemand die administratief goed is onderlegd en op correcte wijze verslag legt
  • Iemand die werkt met Maple
  • Iemand die onze trainingen MamaTop Fit en ZwangerFit energiek verzorgt 
  • Iemand die verder wil groeien in onze praktijk, die plezier heeft in het vak en dit ook uitstraalt.

Wij bieden

Een sterk team, waar een goede collegiale sfeer en aandacht voor elkaar belangrijk is. Wij kennen een gevarieerd patiënten aanbod binnen de praktijk. Wij stimuleren scholing en je krijgt  de ruimte je verder in het vak te ontwikkelen.

 

Op dit moment kunnen wij een aanstelling bieden van 16-24 uur per week, waarbij verdere uitbreiding op termijn mogelijk is. De aanstelling zal in eerste instantie aangegaan worden voor 6 maanden. Je krijgt de mogelijkheid te laten zien wat je ambities zijn en op welke manier je je wilt ontwikkelen. Als we na deze periode wederzijds tevreden zijn, is een aanstelling voor langere termijn mogelijk.

Herken je jezelf in de fysiotherapeut die wij zoeken en heb je interesse gekregen in werken binnen ons team? Reageer dan met een sollicitatiebrief en CV en stuur deze naar: info@fysioharen.nl

Ook voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen via dit e-mailadres.

Fysiotherapie Centrum Raadhuisplein

Raadhuisplein 14

9751 AN  Haren

050-5344629

www.fysioharen.nl