Home Nieuws Nieuwspagina

Master Oncologie Fysiotherapeut - 8 uur

01 oktober 2021
Master Oncologie Fysiotherapeut - 8 uur

We zijn op zoek naar een betrokken zelfstandig werkend oncologie fysiotherapeut(e) in de anderhalve lijn. 

Wil jij samen met Barbara (collega oncologie fysiotherapie) mensen begeleiden in de moeilijkste fase van hun leven? Voel jij je net als Barbara bevoorrecht om mensen hierin te kunnen ondersteunen, dan is deze vacature iets voor jou!

Je werkt zowel in 1e lijn als 1,5 lijns zorgsetting en werkt nauw samen met medisch specialisten, oncologisch verpleegkundigen en huisartsen om de patiënt optimaal te kunnen begeleiden. Je verwijst daarnaast mensen door naar andere praktijken in de regio en houdt contact over de voortgang.

In overleg ga je werken op goed gefaciliteerde locaties binnen het Medisch Spectrum Twente (Enschede / Oldenzaal) en twee gezondheidscentra in Losser en Oldenzaal. Hierin zijn we uniek waardoor we goed kunnen samenwerken met zowel huisartsen als medisch specialisten.

Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar. Uitbreiding in uren is mogelijk maar mede afhankelijk van jouw eigen inbreng. Wij bieden jou een mooie kans om je als zelfstandig ondernemer binnen een goed lopende praktijk aan te sluiten. Je hebt dus de vrijheid van het ondernemerschap en wordt gefaciliteerd vanuit de praktijk waardoor jij je volledig kunt focussen op het behandelen van jouw patiënten.

Ben jij die empathische en gedreven oncologie fysiotherapeut(e) en wil jij samen met Barbara de oncologische zorg in Twente verder ontwikkelen, dan komen we heel graag met jou in contact! Ik zie je cv graag tegemoet. Reageren kan per mail voor 1 oktober aan jeroen@jvanderweide.nl

Wil je meer weten, bel gerust op tel.nr 0541-760025 en vraag naar Barbara of Jeroen.