Home Nieuws Nieuwspagina

HBO MasterMarkt - Open Avond & Dubbele Presentaties - 6 April 2022

06 april 2022
HBO MasterMarkt - Open Avond & Dubbele Presentaties - 6 April 2022

Wil je graag meer informatie over meerdere HBO masters? Of werk je in het weekend, en zijn de reguliere Open Dagen geen optie voor je? Kom dan een keer 's avonds langs en schrijf je in voor deze Open Avond!

Bij twijfel over meerdere studies is deze Open Avond uitermate geschikt voor het opdoen van informatie. Kom op woensdag 6 april 's avonds langs bij SOMT University of Physiotherapie, en maak kennis met de campus, de lokalen en twee masteropleidingen van eigen keuze:

Natuurlijk is er op deze avond ook meer informatie te verkrijgen over de Versnelde Mastertrajecten, voor geregistreerde manueel-, bekken-, sport- en geriatriefysiotherapeuten, wat verteld zal worden in de presentaties voor de desbetreffende opleidingen.

Tussen 18.30 - 21.00 uur zullen onze opleidingshoofden en studenten in twee presentatierondes je alle informatie geven over de opleidingen en hun eigen ervaringen met SOMT University of Physiotherapy. Ook krijg je de mogelijkheid de campus daadwerkelijk te zien met een rondleiding. 

Interesse in deze Open Dag? Meld je hieronder aan!  

Ja, ik kom naar de open dag!

 

LET OP: Om de campus van SOMT University of Physiotherapy te bezoeken is aanmelden verplicht. Er geldt een maximum aantal bezoekers om drukte te voorkomen.