Home Nieuws Nieuwspagina

HBO Masters - Open Dag - 6 April 2022

06 april 2022
HBO Masters - Open Dag - 6 April 2022

Wil je graag meer informatie over onze HBO masters, maar werk je in het weekend? Kom dan een keer 's avonds langs en schrijf je in voor deze Open Dag!

Kom op woensdag 6 april 's avonds langs bij SOMT University of Physiotherapie, en maak kennis met de campus, de lokalen en natuurlijk de masteropleiding van je eigen keuze:

Natuurlijk is er op deze dag ook meer informatie te verkrijgen over de Versnelde Mastertrajecten, voor geregistreerde manueel-, bekken-, sport- en geriatriefysiotherapeuten.

Tussen 18.30 - 21.00 uur zullen onze opleidingshoofden en studenten je alle informatie geven over de opleidingen en hun eigen ervaringen met SOMT University of Physiotherapy delen. Ook krijg je de mogelijkheid de campus daadwerkelijk te zien met een rondleiding. 

Deze Open Dag is georganiseerd rondom de huidige COVID-19 maatregelingen. Dit betekent dat er anderhalve meter afstand gehouden zal worden, en dat maskers in de wandelgangen verplicht zijn.

Interesse in deze Open Dag? Meld je hieronder aan!  

Ja, ik kom naar de open dag!

 

LET OP: Om de campus van SOMT University of Physiotherapy te bezoeken is aanmelden verplicht. Er geldt een maximum aantal bezoekers om drukte te voorkomen.