Home Nieuws Nieuwspagina

ONLINE - Universitaire Bachelor - Open Dag - 15 Januari 2022

15 januari 2022
ONLINE - Universitaire Bachelor - Open Dag - 15 Januari 2022

In verband met het toenemende aantal besmetting zal deze Open Dag online plaats vinden. Eerder ingeschreven deelnemers hebben een e-mail gehad met verdere informatie. Je kunt ook hier klikken voor een update! 

De afgelopen weken heeft het demissionaire kabinet wegens oplopende besmettingen weer enkele coronamaatregelen ingevoerd waardoor de Open Dag helaas niet in zijn normale vorm door kan gaan. 


Daarom zullen we deze Open Dag online voortzetten! Op zaterdag 15 januari van 09.30 - 11.00 uur zullen onze opleidingshoofden je alles vertellen over de Bachelor Fysiotherapie en Revelidatiewetenschappen en de universiteit. Ook zullen er studenten aanwezig zijn om hun eigen ervaringen met je te delen. 

Om de universiteit toch in het echt te komen bekijken, kun je na het volgen van deze Online Open Dag je inschrijven voor een Meeloopdag. Op een Meeloopdag loop je voor een halve dag mee met onze eerstejaarsstudenten, in dit geval met het praktijkonderwijs. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om fysiotherapie te studeren aan SOMT, en heb je de kans om de campus te komen bekijken.

Mocht je liever meedoen aan de volgende fysieke Open Dag van 12 maart is dat natuurlijk ook okee! Laat het gerust weten als je je aanmelding wilt verzetten. Dan zullen we je op de lijst zetten voor 12 maart. 

Volgende week volgt een uitnodiging voor de Online Open Dag. Deze zal plaatsvinden via Teams. Mocht je echter nog vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar l.pool@somt.nl. Dan komen we zo spoedig mogelijk bij je terug. 

Interesse in deze Open Dag? Meld je dan hieronder aan!  

Ja, ik kom naar de open dag!