Home Nieuws Nieuwspagina

Open dag universitaire bacheloropleidingen - 23 April 2022

23 april 2022
Open dag universitaire bacheloropleidingen - 23 April 2022

Benieuwd naar wat de Universitaire Bachelor Fysiotherapie en Revalidatiewetenschappen inhoudt? Of heeft de combinatie van fysiotherapie en technologie bij de Bachelor Health Technology in Rehabilitation je interesse gewekt? Wil je zelf het dagelijks handelen van een fysiotherapeut meemaken, of wil je praten met docenten en studenten? Kom dan naar onze Open Dag in Amersfoort!

Kom op zaterdag 23 april langs bij SOMT University of Physiotherapy, en maak kennis met de campus, de docenten en natuurlijk de Bachelor Fysiotherapie en Revelidatiewetenschappen en de Bachelor Health Technology in Rehabilitation!

Om 09.30 uur start de Open Dag, welke duurt tot ongeveer 13.00 uur.
Het is een vast programma welke start met een algemene presentatie van beide opleidingen, gevolgd door twee interessante workshops om kennis te maken met de opleidingen én het vak fysiotherapie.

Proef de sfeer op de campus en bekijk met je eigen ogen onze anatomage zaal en skills-/studielab!

Een aantal van onze 1e en 2e jaars studenten helpen bij de workshops en vertellen over hun ervaringen. Al je vragen kan je bij het Bachelor team kwijt.

SOMT biedt voor studenten die interesse hebben in Geneeskunde een extracurriculair traject bij verschillende universiteiten, waarmee je toegang kunt verkrijgen tot de selectieprocedure voor de zij-instroom voor de Master of Bachelor Geneeskunde. Deze punten zullen we natuurlijk uitvoerig bespreken voor de geïnteresseerden.

Interesse in deze Open Dag? Meld je hieronder aan!

Ja, ik kom naar de open dag!

 

LET OP: Om de campus van SOMT University of Physiotherapy te bezoeken is aanmelden verplicht. Er geldt een maximum aantal bezoekers om drukte te voorkomen.