Home Nieuws Nieuwspagina

Universitaire Bachelor - Open Dag - 23 April 2022

23 april 2022
Universitaire Bachelor - Open Dag - 23 April 2022

Benieuwd naar wat de Universitaire Bachelor Fysiotherapie en Revalidatiewetenschappen inhoudt? Wil je zelf het dagelijks handelen van een fysiotherapeut meemaken, of wil je praten met docenten en studenten? Kom dan naar onze Open Dag in Amersfoort!

Kom op zaterdag 23 april langs bij SOMT University of Physiotherapie, en maak kennis met de campus, de docenten en natuurlijk de Bachelor Fysiotherapie en Revelidatiewetenschappen zelf!

Tussen 09.30 - 12.00 uur zullen de docenten en opleidingshoofden je alle informatie geven over de opleiding. Ook krijg je de mogelijkheid de sfeer op de campus te proeven, met onze studenten te praten en onze anatomage zaal en skills-/studielab met eigen ogen te bezichtigen!

Daarnaast is onze Bachelor Fysiotherapie en Revalidatiewetenschappen de perfecte back-up voor Geneeskunde, en geeft je toegang tot de zij-instroom voor de Master Geneeskunde. Deze punten zullen we natuurlijk uitvoerig bespreken voor de geïnteresseerden.

Deze Open Dag is georganiseerd rondom de huidige COVID-19 maatregelingen. Dit betekent dat er anderhalve meter afstand gehouden zal worden, en dat maskers in de wandelgangen verplicht zijn.

Interesse in deze Open Dag? Meld je hieronder aan!  

Ja, ik kom naar de open dag!

 

LET OP: Om de campus van SOMT University of Physiotherapy te bezoeken is aanmelden verplicht. Er geldt een maximum aantal bezoekers om drukte te voorkomen.