Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel Therapeut - 28-32 uur

17 december 2021
Manueel Therapeut - 28-32 uur

In de regio Vroomshoop / Hardenberg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega-fysiotherapeut met als specialisatie manuele therapie. Het betreft 28-32 uur per week (uitbreiding is mogelijk).

Binnen De Haere streven we naar een zo breed mogelijk aanbod van gespecialiseerde vormen van fysio- en ergotherapie in ons werkgebied. Dit betekent dat de medewerkers onderdeel zijn van een vestigingsteam, maar hun expertise ook bij andere vestigingen kunnen inzetten. De gespecialiseerde collega’s vormen onderling vakgroepen die organisatiebreed samenwerken. Zo beweegt kennis en ervaring door de hele organisatie en komt het daar waar het nodig is: altijd dicht bij de cliënt. Lees hier meer over manuele therapie bij De Haere en de collega’s uit de vakgroep.

Waarom De Haere

Wat werken bij De Haere zo bijzonder maakt? Dat kunnen de collega’s beter zelf uitleggen. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Ivanca of van Jasper. Het zit ‘m in de combinatie van professionaliteit en een informele, collegiale sfeer. Maar ook in een gedeelde toekomstvisie: mensen bewegen om fit en vitaal te leven voor een gezonde regio in de toekomst. Daarbij werken we vanuit de positieve gezondheid benadering en kijken we verder dan de fysieke klachten van mensen.

Top Health Groep

Om dit te bereiken hebben we de krachten gebundeld met twee gelijkgestemde praktijken waarmee we samen de Top Health Groep (THG) vormen: Fyon in Twente en De Akker in Noord-Veluwe. Daarbij geldt: kleinschalig waar het kan, groter waar het moet. Zo zijn alle medewerkers in dienst bij THG, maar werken we vanuit onze vestigingen gewoon onder de vertrouwde praktijknamen.

Over jou

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als manueel therapeut bij een professionele, innovatieve praktijk die midden in de samenleving staat? Ben je collegiaal, ondernemend en heb je goede ideeën over hoe je onze visie op gezondheid in de praktijk wilt brengen? Laat dan van je horen. Stuur je cv en motivatie naar werken@tophealthgroep.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je bellen met Frederik Jaspers Faijer, t. 06 -20 16 92 94.

Bij daadwerkelijke indiensttreding vragen we je om een VOG aan te leveren.