Home Nieuws Nieuwspagina

Algemeen Fysiotherapeut - 32-40 uur

17 december 2021
Algemeen Fysiotherapeut - 32-40 uur

Voor onze Fyon vestigingen in Glanerbrug zijn we op zoek naar een algemeen fysiotherapeut die zich verder wil specialiseren (bijvoorbeeld op het gebied van sportfysiotherapie, manuele therapie of oedeem) voor 32-40 uur per week.

Omdat wij onze cliënten willen helpen met de best denkbare zorg dichtbij huis, moedigen wij specialisatie binnen onze vestigingsteams enthousiast aan. Hierdoor ontwikkelen de teams zich steeds verder in de breedte én in de diepte: met vergaande specialisaties binnen de fysiotherapie, maar ook multidisciplinair met andere paramedische en leefstijlgerelateerde disciplines.

Wat, waar en hoe

Vanwege het vertrek van een van onze therapeuten zoeken we een nieuwe collega voor 4 of 5 dagen per week. Een paar jaar ervaring is prettig, want je kunt meteen zelfstandig aan de bak: je behandelt cliënten bij onze vestigingen in Glanerbrug aan de Schoolstraat en Esmarkelaan, in de thuissituatie en verzorgt medische trainingen op locatie. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op de steun van je collega’s: een jong en dynamisch vestigingsteam met veelal mastergeschoolde therapeuten. En ben je al gespecialiseerd of bezig met een master? Dan heb je ook regelmatig overleg met de vakspecialisten binnen de Top Health Groep*.

Wat neem jij mee?

  • je positieve energie!
  • je talent om mensen en initiatieven in beweging te brengen
  • een scherp oog voor de mens achter de klacht
  • goede ideeën over positieve gezondheid in de praktijk
  • de kunst om vooral mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen
  • de drang om te blijven leren en ontwikkelen
  • een afgeronde opleiding fysiotherapie, enige jaren ervaring en specialisatie(plannen) voor sportfysio, manuele therapie of oedeemtherapie.

Solliciteren

Wil je meer weten over deze functie of het werken bij Fyon? Neem dan contact op met Kai Vreriks (vestigingsleider Glanerbrug) via k.vreriks@fyon.nl. Direct solliciteren kan ook: stuur in dat geval je cv en motivatie naar Ramina Reefman, HR-adviseur via werken@tophealthgroep.nl.

* Fyon: een Top Health Groep-praktijk

Per 1 januari 2020 hebben Fyon, De Haere en De Akker de krachten gebundeld in de Top Health Groep (THG). Een organisatie van drie innovatieve praktijken voor fysio- en ergotherapie met ruim 30 vestigingen in Twente, Salland en Noord-Veluwe. Wat ons bindt? Een positieve benadering van gezondheid en de overtuiging dat beweging de bron is van een fit en vitaal leven.