Home Nieuws Nieuwspagina

Algemeen Fysiotherapeut - 16-32 uur

31 oktober 2021
Algemeen Fysiotherapeut - 16-32 uur

Voor onze groeiende moderne en gezellige praktijk zoeken we een enthousiaste nieuwe algemeen fysiotherapeut(e), die zich graag verder wil specialiseren en ontwikkelen in de toekomst (of al mee bezig is). Starter of ervaren therapeut welkom. 

Per direct uren beschikbaar. De werkdagen en tijden zijn in overleg in te delen. Bij wederzijds bevallen is een vaste aanstelling mogelijk. 

De praktijk is deel van een gezondheidscentrum, gevestigd in een mooi nieuw pand, waar we over een mooie grote oefenzaal beschikken met moderne apparatuur en ruime behandelkamers.

We werken in een jong, gezellig en dynamisch team van 8 enthousiaste fysiotherapeuten met ieder een eigen specialisatie oa manueel, sport, oedeem, geriatrie, oefentherapie, ruiter-revalidatie, echografie, shockwave en kinderfysiotherapie. We hebben een zeer prettige onderlige samenwerking waarbij je eigen ontwikkeling voorop staat. We nemen in verschillende netwerken deel zoals COPD en orthopedie en schoudernetwerk en hebben goede contacten met de andere disciplines in het gezondheidscentrum en specialisten in het ziekenhuis.

We proberen te werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten, maar hechten ook belang aan persoonlijke aandacht en een goede sfeer in de praktijk. Een actieve benadering staat voorop. 

Je komt in loondienst met als doel na wederzijds bevallen een vast diensverband. Je bent BIG geregistreerd en staat ingeschreven in het CKR of het kwaliteitskeurmerk fysiotherapie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden met groei mogelijkheden bij specialisaties.

Zoek jij een leuke en gezellige werkplek waar kwaliteit en innovatie voorop staat? Een baan waar je jezelf verder kunt ontwikkelen en specialiseren? Ben jij initiatiefrijk en wil je meedenken over de toekomst van de praktijk? Neem dan contact op!! Graag mailen of bellen voor 31 oktober. 

Fysiotherapie Ede Veldhuizen

Bellestein 61b

6714DP Ede

Contactpersoon: Elena Hermsen

Telefoon: 0318-638602

Website: 

http://www.fysiotherapieveldhuizen.nl

Email: info@fysiotherapieveldhuizen.nl