Home Nieuws Nieuwspagina

Geriatrie/Psychosomatisch Fysiotherapeut - uren in overleg

08 januari 2022
Geriatrie/Psychosomatisch Fysiotherapeut - uren in overleg

Fysiotherapie de Bleek groeit, en is daarom op zoek naar een fysiotherapeut met affiniteit voor Geriatrie en/of Psychosomatiek.

Fysiotherapie de Bleek is als praktijk gevestigd in de wijk Twekkelerveld te Enschede en heeft 2 locaties, waarvan 1 locatie in het gezondheidscentrum Twekkelerveld. We hebben een jong en enthousiast team met verschillende specialisaties, waaronder Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Oncologische fysiotherapie, Echografie en Leefstijlcoaching. De praktijk beschikt over een moderne oefenruimte. 

Het hebben van een Master diploma (of in opleiding) is een pré, maar niet een vereiste. Wij zoeken een collega die flexibel inzetbaar is (eventueel ’s avonds of in het weekend) en een open en proactieve werkhouding heeft. Ben jij een enthousiaste fysiotherapeut en lijkt het je leuk om in een jong en ambitieus team te werken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Profieleisen

  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
  • Je hebt een proactieve werkhouding
  • Je bent zelfstandig, ambitieus en flexibel inzetbaar
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding Fysiotherapie
  • Je bent BIG geregistreerd

Ons aanbod

Het betreft een deeltijdfunctie die indien wenselijk/mogelijk kan worden uitgebreid. De praktijk hanteert flexibele openingstijden, werktijden zijn daarom in overleg. Fysiotherapie de Bleek hanteert een beloningsbeleid waarin het salaris marktconform is en afhankelijk van opleiding en ervaring.

Heb je interesse?

Stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@fysio-debleek.nl. En mocht je nog aanvullende vragen hebben, neem dan contact op met Jarno Scherphof of Lars Arends via het telefoonnummer: 053-4358992. Meer informatie over onze praktijk is de vinden op www.fysio-debleek.nl