Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel Therapeut - 32-40 uur

08 januari 2022
Manueel Therapeut - 32-40 uur

Paramedisch Centrum Hoogvliet biedt je naast een fulltime baan ook de mogelijkheden om je nog verder te ontwikkelen in de vorm van ervaring, studie en veel collegiale multidisciplinaire backup en intervisie.

Wat houdt het werk in?
Jezelf ontwikkelen als manueel therapeut en als mens binnen een moderne eerstelijns praktijk met 3 vestigingen in Hoogvliet zijn de kaders van deze baan. Paramedisch Centrum Hoogvliet biedt je naast een fulltime baan ook de mogelijkheden om je nog verder te ontwikkelen in de vorm van ervaring, studie en veel collegiale multidisciplinaire backup en intervisie. Als praktijk willen we kwaliteit vertegenwoordigen en dat verwachten we ook van ons Master opgeleid personeel.


Met 2 praktijklokaties binnen een gezondheidscentrum zijn er korte lijnen met veel verschillende disciplines in de eerstelijns zorg en middels participatie in diverse kennis- en kundenetwerken zoals trauma-rug -en schoudernetwerk zijn ook lijntjes kort naar de tweede lijn.


Naast ons mooie vak en een gelikte praktijk, hechten wij nog meer aan ons topteam, waarin collegialiteit , gezelligheid en plezier primaire voorwaarden voor functioneren zijn
Niet onbelangrijk. Naast reiskosten en studiekosten betalen we ook nog een ruim marktconform salaris.


Wij zoeken

  • Enthousiaste , gepassioneerde collega manueeltherapeut (of haast afgestudeerd)
  • Een aantal jaar ervaring als fysio een pré
  • En sociale leergierige teamplayer
  • Eigenlijk…….. jou !

Wie zijn wij?

PMCH is de leidende fysio praktijk binnen Hoogvliet Rotterdam met 3 vestigingen, waarvan 2 binnen een gezondheidscentrum en 1 binnen een sportschool setting. In 20 jaar zijn wij gegroeid van 7 fte naar 15 fte, waarbij behoud van kwaliteit en gezelligheid de kernwaarde blijft. De praktijk wordt gevormd door een maatschap van 7 met diverse collegae in alle specialisaties en aandachtsgebieden binnen de fysiotherapie. Kijk voor het volledige plaatje even op www.pmch.nl


Reageer direct via info@pmch.nl of bel 010-2632320