Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - uren in overleg

15 januari 2022
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - uren in overleg

We zijn dringend op zoek naar een ambitieuze part-time Master Bekkenfysiotherapeute, als gevolg van de groeiende hoeveelheid patiënten die we via verloskundigen, urologen, gynaecologen en huisartsen krijgen aangemeld.

Drijvende kracht achter dit specialisme is Carmen Engbersen. Zij heeft de missie om de praktijk verder te ontwikkelen en kan jouw hulp daar goed bij gebruiken.

 

Wie zijn we?

Fysiotherapie Engbersen verleent op drie locaties in Almelo curatieve en preventieve zorg aan mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Doel is om de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven van onze patiënten te verbeteren. We doen dit in een team van 6 collega’s die op 5 verschillende terreinen zijn gespecialiseerd (je maakt kennis met de mensen en de specialismen op onze website www.fysiotherapie-engbersen.nl). Als praktijk streven we naar laagdrempelige, breed georiënteerde zorg. We willen hoogwaardige zorg verlenen en houden dit in de gaten door voortdurend de kwaliteit van ons werk controleren.

 

Wie zoeken we?

Graag komen we in contact met een fysiotherapeut die in het bezit is van de Master Bekkenfysiotherapie of daarvoor in opleiding is. Het zou fijn zijn als je op zo kort mogelijke termijn beschikbaar bent voor minimaal 10 uur maar eigenlijk nog liever meteen 20 uur. Een verdere uitbreiding van het aantal uren is zeker mogelijk. Wanneer je kennis hebt en bereid bent volgens de Plus criteria te werken met Fysioroadmap is dat zeker een plus.

We vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en een pro-actieve houding hebt. Jouw ambities worden duidelijk doordat je mee wilt helpen het vak bekkenfysiotherapie verder te ontwikkelen.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken in een praktijk met enthousiaste en vakgedreven collega’s. We bieden je een marktconform salaris en nemen eventueel ook je studiekosten over. Er bestaat daarnaast de mogelijkheid om onder voorwaarden eventueel te participeren in de praktijk.

 

Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Carmen Engbersen via c.engbersen@fysiotherapie-engbersen.nl of (06) 414 636 52. Je sollicitatie kan je ook ter attentie van Carmen sturen.