Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut - 8 uur

15 januari 2022
Bekkenfysiotherapeut - 8 uur

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, deskundige bekkenfysiotherapeut voor in ieder geval 8 uur per week.

Binnen onze praktijk is een grote toestroom van bekkenpatienten. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, deskundige bekkenfysiotherapeut voor in ieder geval 8 uur per week. Je gaat samenwerken met de al bij ons werkende bekkenfysiotherapeut binnen ons veelzijdige, multidisciplinaire team.

De mogelijkheid bestaat om uit te breiden naar meer uren. Als je voor minder uren beschikbaar bent of in opleiding bent tot bekkenfysiotherapeut en graag bij ons wilt komen werken vragen we je ook te reageren. Dan kunnen we in onderling overleg bespreken hoe we dit vorm kunnen geven. Ons team werkt vanuit diverse specialisaties en aandachtsgebieden nauw samen met de overige disciplines binnen gezondheidscentrum Mathenesserlaan. 

Als bekkenfysiotherapeut ben je samen met de al bij ons werkende collega bekkenfysiotherapie verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van mensen met bekken- en bekkenbodemklachten. En je verzorgt hiervoor de bijbehorende administratie in Fysioroadmap. Inwendig kunnen en mogen werken of daartoe worden opgeleid  is een vereiste. Er is een neuro Trac Myo Plus aanwezig. 

Als je interesse is gewekt en je wilt ons team versterken, stuur dan een mail naar fysiotherapie@gcml.nl of bel voor meer informatie naar 010 4775033/06 45010161.