Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - uren in overleg

01 januari 2022
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - uren in overleg

Ben jij de ambitieuze (bekken-)fysiotherapeut die wil excelleren in ons STZ ziekenhuis? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

De Afdeling

Gelre Apeldoorn beschikt over een moderne afdeling fysiotherapie (waaronder een oefenbad), van waaruit 21 fysiotherapeuten en 1 oefentherapeut, ondersteund door 3 administratieve krachten, hun activiteiten ondernemen.

De verdeling klinisch vs. poliklinisch werk is ongeveer 60-40, met daarnaast een belangrijk derde aandachtsgebied, namelijk het als gespecialiseerde fysiotherapeut verbonden zijn aan een interdisciplinaire poli- of dagbehandelingactiviteit. Klinisch wordt er gewerkt met specifieke aandachtsgebieden en zoveel mogelijk afdelingsgebonden.

In onze polikliniek behandelen we groepen en individuele patiënten. Onze poli-activiteiten zijn gelinkt aan onze medisch specialismen uit het ziekenhuis. We hechten dan ook veel waarde aan een goede samenwerking met die verschillende specialismen.

Speerpunten van de afdeling zijn o.a. hartrevalidatie, longrevalidatie, handtherapie, (vroeg)diagnostiek bij kinderen, duizeligheidklachten (in nauwe samenhang met het Apeldoorn Duizeligheid Centrum), TENS, bekkenfysiotherapie en orthopedische pathologie.

Werkzaamheden

We zijn per 1 januari 2022 op zoek naar een collega die naast een brede basisbelangstelling voor ziekenhuisfysiotherapie, een kei is of aan het worden is in de bekkenfysiotherapie. We hebben nu nog maar 1 collega bekkenfysiotherapeut, aarom hebben we versterking nodig. Er liggen uitgebreide mogelijkheden en kansen om dit specialisme in onze setting uit te oefenen. Dat betekent o.a. veel contact met verwijzers en bijzondere pathologie. Ook als je nog in opleiding bent tot master bekkenfysiotherapie nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Daarnaast is enige ervaring in een klinische setting zeer gewenst. Het is de bedoeling je in de hele kliniek inzetbaar bent. Mocht je een voorkeur of ervaring hebben voor geriatrie of neurologie dan is dat een pré.

Sowieso bieden we een baan vol afwisseling.

Functie eisen

Je bent een toegankelijke fysiotherapeut die zijn/haar vak goed weet te verkopen. Je bent communicatief vaardig. Je kunt goed net- en samenwerken. Ook flexibiliteit en stressbestendigheid zijn vereiste competenties. Je bent BIG-geregistreerd, staat in het kwaliteitsregister. Je draait mee in weekenddiensten volgens het rooster. Ervaring in een ziekenhuissetting is gewenst.

Ons aanbod

  • Per 1 januari 2022 bieden wij je een gevarieerde en uitdagende functie voor 24 uur per week.
  • De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid.
  • Salariëring volgens cao ziekenhuizen fwg 55. 
  • Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
  • Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt.
  • We vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.
  • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Organisatie

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.  Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’

Procedure

De sollicitatiegesprekken vinden i.p. plaats op donderdagmiddag 28 oktober 2021. Dat kan kort dag zijn, dus een vriendelijk verzoek hiermee in je agenda vast rekening te houden.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Reenske Wieringa, manager fysiotherapie a.i. op telefoonnummer 055-8446045 of met Margriet Schoonderwoerd, bekkenfysiotherapeut, via telefoonnummer 055-8446103

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk, het liefst vóór 25 oktober.

Solliciteer hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.