Home Nieuws Nieuwspagina

Sportfysiotherapeut - 32 uur

22 januari 2022
Sportfysiotherapeut - 32 uur

en jij een sportfysiotherapeut met passie voor het vak en wordt je enthousiast van een actieve rol in het verder uitbouwen van ons (sport)medisch trainingscentrum? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Graag willen wij ons team versterken met een ondernemende sportfysiotherapeut. Naast het behandelen en begeleiden van sporters op verschillende niveaus, werk je actief mee aan de verdere ontwikkeling van onze praktijk op het gebied van sportfysiotherapie. Voor deze functie zijn gedrevenheid, creativiteit en goede communicatieve en sociale vaardigheden dan ook onmisbaar. Het is belangrijk dat bestaande contacten met andere zorgverleners en trainers / stafleden van sportclubs goed worden onderhouden en dat je in staat bent nieuwe contacten te leggen.

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Medisch Training Centrum (MTC) heeft twee praktijken op de locaties Lopik en Schoonhoven. Ons team bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij de betreffende regionale en/of landelijke netwerken. We hechten veel waarde aan intensieve samenwerking met andere zorgverleners en streven er voortdurend naar onszelf en de organisatie verder te ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling door na- en bijscholing en interne kennisdeling is een essentieel onderdeel van ons personeelsbeleid. We beschikken over uitgebreide trainings-/ sportfaciliteiten waar sporters én patiënten (na of aanvullend op de behandeling) onder begeleiding van een fysiotherapeut kunnen trainen.

Wat bieden wij jou?

Een vast dienstverband voor minimaal 32 uur per week met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, binnen een gespecialiseerd team dat functioneert op het hoogste kwaliteitsniveau.

Ben je, naast je continue vakinhoudelijke ontwikkeling binnen de sportfysiotherapie, toe aan een volgende stap dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV op emailadres: cora.vangelderen@fysio-mtc.nl