Home Nieuws Nieuwspagina

Algemeen Fysiotherapeut - 24-36 uur

22 januari 2022
Algemeen Fysiotherapeut - 24-36 uur

Ben jij een algemeen fysiotherapeut met passie voor sport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Graag willen wij ons team versterken met een algemeen fysiotherapeut die affiniteit heeft met het revalideren en begeleiden van sporters op verschillende niveaus. Op onze beide locaties beschikken we over zeer uitgebreide trainings- en sportfaciliteiten, waar zowel sporters als patiënten (aanvullend op hun behandeling) onder begeleiding van een fysiotherapeut kunnen trainen.

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Medisch Training Centrum (MTC) heeft twee Keurmerk praktijken op de locaties Lopik en Schoonhoven. Ons team bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij de diverse regionale en/of landelijke netwerken. We hechten veel waarde aan intensieve samenwerking met andere zorgverleners en streven er voortdurend naar onszelf en de organisatie verder te ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling door na- en bijscholing en interne kennisdeling is een essentieel onderdeel van ons personeelsbeleid.

Wat bieden wij jou?

Een vast dienstverband voor 24-36 uur met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, binnen een gespecialiseerd team wat functioneert op het hoogste kwaliteitsniveau en waar ontwikkeling van jezelf en de praktijk centraal staan. Je behandelt een grote diversiteit aan patiënten en je speelt een rol in het begeleiden van onze sportactiviteiten.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij gemotiveerd om je kennis te verdiepen, te verbreden en te delen? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: cora.vangelderen@fysio-mtc.nl