Home Nieuws Nieuwspagina

Geriatriefysiotherapeut (i.o.) - 20-40 uur

29 januari 2022
Geriatriefysiotherapeut (i.o.) - 20-40 uur

Wegens toenemende drukte en continue groei zijn wij op zoek naar een geriatriefysiotherapeut. Het betreft een vaste aanstelling waarbij we in overleg tot 40 uur aan werkzaamheden voor je hebben.

 Werkdagen en -tijden kunnen in overleg bepaald worden. Je bent werkzaam vanuit verschillende locaties in onze praktijken in Aalsmeer en Amstelveen.

 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende baan in een leuke, vooruitstrevende, multidisciplinair georganiseerde praktijk. Wil jij onderdeel worden van een gemotiveerd en voornamelijk jong team van fysiotherapeuten. Dan zijn wij de praktijk die bij jou past. Paramedisch Adviescentrum Aalsmeer (PACA) stimuleert zijn medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. We hebben dan ook uitgebreide scholingsmogelijkheden en stimuleren je om je zelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Uiteraard mag je van ons verwachten dat we je een marktconform salaris aanbieden.

 

Wat verwachten wij van jou?
Jij bent een enthousiaste afgestudeerde (of bijna afgestudeerde) geriatriefysiotherapeut. Je houdt van afwisseling en verplaatst je gemakkelijk tussen onze verschillende vestigingen. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het leuk om met andere disciplines samen te werken rondom de problematiek van de ouder wordende mens. Je bent een teamplayer en beweegt je ook als zodanig binnen onze praktijk.

 

Wie zijn wij?
PACA  is een groot centrum met 50 medewerkers die dagelijks garant staan voor de beste zorg voor onze patiënten. Dit kunnen we alleen doen met een fris en enthousiast team. Dus het welzijn van onze collega’s staat voor ons centraal.

PACA is continue op zoek naar verbeteringen binnen de fysiotherapie, zo blijven wij innoveren! Sinds 2020 maakt PACA als één van de regiopraktijken deel uit van Fysio Groep Nederland (FGN). FGN is een groeiende organisatie met als doel een landelijke dekking te creëren van samenwerkende fysiotherapiepraktijken die op kwalitatief hoog niveau functioneren.

Sollicitatieprocedure

Spreekt onze praktijk je aan? Mail dan jouw sollicitatiebrief met CV info@paca.nu. We hopen snel van je te horen en je te begroeten als onze toekomstige collega.

Heb je nog vragen? Neem contact op met Auke Ham of Rene Vreken op 0297-230960.

Onze kernwaarden: Vakkundig | Klantgericht | Professioneel | Kwaliteit | Innovatief