Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - Maatschapsdeel in praktijk

05 februari 2022
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - Maatschapsdeel in praktijk

Vanwege verhuizing  van een van de maten, biedt Fysiotherapie Rotterdam Centrum  1 maatschapsdeel aan van 25%.

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Rotterdam Centrum is een praktijk voor fysiotherapie midden in het moderne, bruisende gedeelte van het centrum van Rotterdam. Wij profileren ons als moeder-kindcentrum en richten ons vnl. op kinderfysiotherapie, (kinder)manuele therapie, kinderbekkenfysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Onderlinge samenwerking hebben wij hoog in het vaandel staan! De praktijk bestaat uit 4 maten (ieder 25% eigenaar), 2 praktijkassistentes en 7 gespecialiseerde medewerkers. Daarnaast verhuren wij een kamer aan 2 logopedistes en een yogadocent/sportmasseur.

Een indruk van onze praktijk kan je vinden op www.fysiorc.nl

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en innovatieve bekkenfysiotherapeut (evt. i.o.) die naast de vakinhoudelijke uitdaging ook uitkijkt naar een maatschapsfunctie. Jouw rol zal zijn om met de andere 3 bestaande maten de praktijk op een kwalitatief hoogwaardig niveau te houden, een prettige werksfeer te blijven creëren en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Als bekkenfysiotherapeut zal je samen met je 3 andere collega’s (kinder)bekkenfysiotherapie de meest uiteenlopende bekkenproblematiek gaan behandelen. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd met specialisten en instellingen zowel binnen als buiten Rotterdam.

Wat bieden wij?

Vanwege verhuizing naar Vlissingen van een van de maten, bieden wij 1 maatschapsdeel aan van 25%. Overname gaat onder begeleiding van de VVAA. Je hebt de mogelijkheid om 3-4 dagen patiënten te kunnen behandelen. Dagen, uren en overnamedatum in overleg.

Heeft deze advertentie je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Fysiotherapie Rotterdam Centrum

Leonie van den Bragt

l.vandenbragt@fysiorc.nl

06-19136128