Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel Therapeut - uren in overleg

06 december 2021
Manueel Therapeut - uren in overleg

Wij zijn per direct op zoek naar een sportieve, zelfstandige, ondernemende manueel therapeut voor onze locatie in Leiden.

Topsportfysiotherapie voor iedereen!

Watson Fysiotherapie is een dynamische praktijk die gespecialiseerd is in fysiotherapie en training bij (top)sport. Naast de vele topsporters behandelen we ook reguliere patiënten. De afgelopen 5 jaar zijn we uitgegroeid tot een gezonde, open en ambitieuze praktijk met veel doorgroei-mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in Leiden, Ede, Arnhem en Zeist (binnen het KNZB Zwembad).

Wij hebben veel ervaring met topsport, en zijn Officieel Partner van NOC*NSF en TeamNL. Naast fysiotherapie en manuele therapie verzorgen wij kracht- en conditietrainingen voor de Nederlandse (jeugd)teams waterpolo in Zeist en Polar Bears in Ede (waterpolo, eredivisie).

Emmy Wateler, sportfysiotherapeut, sinds 2017 werkzaam in Leiden: “Watson Fysio biedt mij een energieke werkomgeving, waar we met een gedeelde visie werken en waar kwaliteit van zorg voorop staat. Ik heb veel vrijheid in mijn werk, en met mijn werkrooster wordt altijd heel flexibel omgegaan. Zowel de patiëntenpopulatie als mijn collega's zijn erg gemotiveerd en gedreven.”

 

Wat vragen wij?

Per direct zijn wij op zoek naar een manueel therapeut met ervaring op het gebied van sportrevalidatie en training. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je niet alleen behandelt in de behandelkamer, maar ook in de gym. Je hebt een flexibele en zelfstandige werkhouding, bent behulpzaam en vriendelijk en je wilt je graag blijven ontwikkelen.

Ervaring en opleiding

  • Afgeronde HBO opleiding fysiotherapie, BIG geregistreerd
  • WO opleiding manueel therapie (afgerond of i.o.)
  • Ervaring met begeleiding van teams is een pré
  • Passie voor en ervaring met sport
  • Ervaring met actieve revalidatie

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie als zelfstandig werkend manueel therapeut in de sport.

  • Je werkplek is de praktijklocatie in Leiden. Hier ga je 2 tot 3 dagdelen, naar keuze en in overleg, aan de slag. In eerste instantie gaat het om een parttime aantal uren, in de toekomst kan dit uitgroeien tot een fulltime functie.
  • Je gaat werken als ZZP’er, waarbij wij je kunnen helpen met het opstarten van je eigen onderneming. In eerste instantie gaat het om een aantal dagdelen in de week, wat jou mooi de kans geeft om ‘te proeven’ van het werken als ZZP’er.
  • We bieden géén ‘lopende-band-fysiotherapie’, maar we nemen de tijd voor onze patiënten. Een intake is 60 minuten en een vervolgconsult is 30 minuten, zodat je elke patiënt ook de benodigde aandacht kunt geven.
  • Je vergoeding bedraagt een percentage van de door jou gerealiseerde omzet.

 

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV voor maandag 6 december 2021 naar Ivon Watson – van der Horst via info@rosswatson.nl.