Home Nieuws Nieuwspagina

Sportfysiotherapeut (i.o.) - 16-24 uur

01 februari 2022
Sportfysiotherapeut (i.o.) - 16-24 uur

ONDERNEMENDE EN ENTHOUSIASTE SPORTFYSIOTHERAPEUT GEZOCHT!

Voor onze snelgroeiende praktijk zoeken wij een enthousiaste en sportieve fysiotherapeut om ons team te komen versterken. Naast het behandelen en begeleiden van sporters op verschillende niveaus, werk je actief mee aan de verdere ontwikkeling van onze praktijk op het gebied van sportfysiotherapie. De functie is beschikbaar voor 16 tot 24 uur per week, waarvan je bereid bent minimaal 1 avond en weekenddag te willen werken. Zowel ZZP constructie of loondienst is mogelijk, met een goede marktconforme verloning en is uitbreiding van uren in de toekomst mogelijk.

We zijn op zoek naar:

  • Een Sportfysiotherapeut (i.o) of ervaring hebben met orthopedische revalidatie en sportblessure behandeling.
  • Affiniteit met sport, (personal)trainingen geven en/of een specialisatie hebben zoals bijvoorbeeld dry needling heeft onze voorkeur.
  • Ondernemend ingesteld en zelf een agenda kunnen opbouwen.
  • Iemand die enthousiast is, flexibel ingesteld en gemotiveerd is om mee te helpen met de doorontwikkeling van de praktijk.
  • Klantvriendelijk, open en communicatief vaardig.
  • CKR en BIG geregistreerd.

Wie zijn wij:

In-Shape Fysiotherapie is een dynamische en innoverende praktijk met een top team aan fysiotherapeuten om onze (internationale) klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. De praktijk is gelokaliseerd in het Sportcity / Shape All-in centre, wat een zeer professionele en goed uitgeruste health- en fitnessclub is met een persoonlijke, informele en sportieve sfeer. We hebben samenwerkingsverbanden met andere zorgverleners en praktijken in de buurt en onderscheiden wij ons in de regio met Sportfysiotherapie en (post-operatieve) revalidatie. Daarnaast zien we veel verschillende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, wat het werk divers en interessant maakt.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging, ondernemend ingesteld en wil jij werken in een snelgroeiende en sportieve fysiotherapie praktijk in Amsterdam randje Jordaan/ Westerpark? Dan is deze vacature misschien iets voor jou.

Stuur dan je CV en motivatie naar Robin Steinmann via robinsteinmann@hotmail.com en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!