Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel Therapeut - 20-30 uur

10 maart 2022
Manueel Therapeut - 20-30 uur

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Alphen aan den Rijn (Vitalis) en wil je aan de slag bij een werkgever die alles uit de kast haalt om de patiënten vooruit te helpen en jou in je kracht te zetten? Lees dan door, want dan is dit dé baan voor jou!

Dit is het DNA van TRIAS

Met ruim 30 jaar ervaring in fysiotherapie en sportherstel creëerden wij een eigen benadering: een topsportbenadering Wij geloven dat herstel altijd verder moet gaan dan genezen Dat voorkomen beter is En dat iedereen, niet alleen topsporters, daar beter van wordt.

Dát is onze benadering. Op maat en alomvattend. Van preventie tot analyse en herstel Gestaald door medische kennis Aangejaagd met nieuwe technologie Gedragen door compassie.

Leven is topsport.

TRIAS bestaat uit een team vol enthousiaste en gezellige professionals en kent verschillende specialisaties, zoals; sportfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en nog veel meer. Daarbij maakt TRIAS gebruik van verschillende onderzoeks- en behandelmethoden, zoals; echografie, EPTE en shockwave.

TRIAS kent ook een service center dat bestaat uit; baliemedewerkers, een projectmanager, financiën- en IT specialisten en een HR- specialist. Het service center faciliteert het reilen en zeilen bij TRIAS en daarmee ook jou in de werkzaamheden als fysiotherapeut.

Dit wordt jouw baan

Je gaat aan de slag op onze locatie Vitalis, gevestigd in Centrum voor gezondheid Vitalis, waaronder een grote tandartspraktijk is gevestigd. Je werkt samen met tandartsen in Alphen aan den Rijn (en omstreken) en behandelt patiënten met kaakklachten.

Je bent flexibel, toegewijd, innemend, krachtig en helpt vanuit de topsportgedachte patiënten hun uitdagingen aan te gaan en je zorgt voor optimale/blijvende vitaliteit.

Dit zoeken wij in jou

 • Je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie;
 • Je bent fysio(manueel) therapeut en hebt affiniteit met kaakklachten. Wanneer je ook affiniteit hebt met het behandelen van hoofdpijnklachten dan is dat een pré;
 • Je kunt goed samenwerken met de manuele- en psychotherapeuten om zo goede zorg te kunnen leveren;
 • Je woont bij voorkeur in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.
 • Je bent beschikbaar voor 20 uur in de week, waarbij er de mogelijkheid is om uit te breiden naar 30 uur per week.

Dit maakt het werken bij TRIAS nog leuker

 • We bieden je een bestaande patiëntpopulatie en de vrijheid om kaakfysiotherapie op de kaart te zetten binnen TRIAS.
 • Je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Zo garanderen wij onze patiënten de beste kwaliteit. Én investeren wij in jou! Je kan je namelijk ontwikkelen door cursussen te volgen. Wij vergoeden de inschrijving bij het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en de kosten voor de geaccrediteerde cursussen.
 • Wij willen graag dat onze medewerkers medemerkers worden en dat leer je onder andere tijdens de traineeship van TRIAS. Tijdens de traineeship maak je kennis met de TRIAS- methode en leer je behandelen volgens onze unieke methode. En dát maakt jou als fysiotherapeut uniek.
 • Jouw ontwikkeling is belangrijk en wij denken graag mee over je loopbaanontwikkeling en de doorgroeimogelijkheden binnen TRIAS. Jouw lat. Onze lat.
 • Om jouw belasting- en belastbaarheid in balans te houden bieden wij je een levensfasebudget. Dit zijn extra uren die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om te studeren, meer tijd te spenderen met de kinderen of om tijd voor jezelf te nemen.
 • Last but not least: we bieden je een uitdagende werkomgeving waarbij je onderdeel wordt van een leuk, gezellig en divers team!

Spreekt deze baan je aan? Mail dan je CV en motivatie naar Ikram Bourdif, ikram@triastotaal.nl