Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel Therapeut - uren in overleg

11 april 2022
Manueel Therapeut - uren in overleg

Versterking gevraagd door ervaren fysio-manueel therapeut!

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren manueel therapeut die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Voer jij je werk uit met passie en ben je ondernemend ingesteld? Ben jij op zoek naar een gevarieerde baan binnen een gedreven team en in een fysiotherapiepraktijk met veel verschillende expertises? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We houden ervan als je met ideeën komt en een eigen inbreng!

Fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde is met twee locaties gelegen in de Merenwijk in Leiden. We zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Fysiotherapie. We onderhouden nauw contact met de omringende ziekenhuizen (het LUMC en Alrijne), het revalidatiecentrum Basalt, scholen en andere zorgverleners, zoals een podotherapeut, diëtist en sportarts. We zijn ook aangesloten bij diverse netwerken, zoals het schoudernetwerk, heup-knienetwerk, Onconet en ParkinsonNet. Tevens zijn wij onderdeel van een WijkSamenwerkingsVerband.

We bieden verschillende behandelmethoden aan voor diverse doelgroepen en staan garant voor kwaliteit. Werkuren en tijden zijn in overleg vast te stellen. Je kunt alvast een kijkje nemen op onze website www.zwanenzijde.nl.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een gesprek, dan horen we het graag! Stuur je CV naar info@fysiozwanenzijde.nl of bel naar 071-5215568 of 06-15061110.