Home Nieuws Nieuwspagina

Sportfysiotherapeut - 40 uur

13 april 2022
Sportfysiotherapeut - 40 uur

Kom jij ons team Sportfysiotherapie versterken?

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team (sport)fysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in sportgerelateerde klachten en revalidatie. Door onze expertise en samenwerking met diverse sportverenigingen zijn we op zoek naar een Sportfysiotherapeut (m/v) die ons team wil versterken op onze vestigingen in Velp, Rheden en Lochem.

Naast het nationale Shorttrack team begeleiden we ook meer topsporters zoals Richèl Hogenkamp en zijn we zeer actief binnen de regionale sportverenigingen zoals Arnhemsche Hockeyclub, Tennisvereniging Beekhuizen, Korfbalclub Rheko, Sportclub Lochem, Voetbalclub Witkampers en nog veel meer.

Wij zijn een moderne, innovatieve praktijk voor fysiotherapie, manuele- en sportfysiotherapie met een groot aantal specialisaties. Met deze uitbreiding willen wij verder groeien en maken de volgende stap in het uitrollen van onze visie, waarin kwaliteit centraal staat. Laat ons weten als je ambitie hebt in het revalideren en begeleiden van sporters en hun klachten. Ben je sportfysiotherapeut met ervaring, dan is dit een pré.

Wij bieden je volop ontwikkeling, studie- en specialisatie mogelijkheden, een fulltime functie in een hecht team, uitstekende arbeidsvoorwaarden in een aantrekkelijke werkomgeving. 

We staan in de Top 10 van werkgevers!

Wij zijn bereid om een goed salaris te betalen met goede arbeidsvoorwaarden. Indicatie afhankelijk van je competenties tussen €36.500 en €65.000. 

Kijk op veeze.nl of neem contact op met Gert Liefferink 026-3620636Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet, mail naar gert@fysioterhorst.nl

Fysiotherapie Ter Horst, Scheldestraat 2, 6882 NE Velp