Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut - 8-16 uur

13 april 2022
Bekkenfysiotherapeut - 8-16 uur

Door groei van onze praktijk binnen het domein bekkentherapie zijn we op zoek naar een geregistreerd bekkenfysiotherapeut(e).

Fysioplus Oss is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie, sinds 2016 gevestigd binnen gezondheidscentrum Plein Zwanenberg. Onze praktijk richt zich op een aantal specialistische domeinen rondom bekken(bodem) fysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, manuele therapie, hart-, vaat- longrevalidatie en psychosomatische fysiotherapie. Op dit moment werken 13 fysiotherapeuten en 1 administratief medewerker binnen onze praktijk.

Binnen het domein werk je samen met twee geregistreerd bekkenfysiotherapeuten,samen met twee bekkentherapeuten in opleiding (3e jaar). Onze praktijk bevind zich in een gezondheidscentrum, waar naast 2 huisartsenpraktijken ook poliklinieken van ziekenhuis Bernhoven gevestigd zijn. Ook hebben we met andere specialisten in de regio een goede verwijsrelatie. Daarnaast werken er fysiotherapeuten in de domeinen psychosomatiek, manuele therapie, orofaciaal en arbeidsfysiotherapie. We hebben veel kennis en expertise rond chronische pijnklachten en SOLK klachten. Hierin werken we veel met elkaar samen in een prettige sfeer.

Concreet vragen we een collega voor 1 a 2 dagen per week in de start, met uitbreiding naar meer. De werkdagen kunnen we in overleg vaststellen en daarnaast is er mogelijkheid tot werken in het weekend of avond indien gewenst. Graag willen we in gesprek komen met een energieke en gemotiveerde fysiotherapeut(e) om deze vacature op korte termijn op te vullen.

 Reacties en vragen kunnen gesteld worden aan Arjan Calatz, praktijkhoudend fysiotherapeut. Hij is bereikbaar via mail: arjan@fysioplusoss.nl of telefonisch: 0412-744200 / 06-51013557 Je kunt ook kijken op www.fysioplusoss.nl of bekkenfysiotherapieoss.nl (Deze laatste site is nog in ontwikkeling).

 

Fysioplus is gevestigd binnen Plein Zwanenberg in Oss
Gezondheidslaan 1e
5342 JW Oss
0412-744200